מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיניטוס וסטירואידיםאיילת השחר17/03/2012
שלום. אני סובלת מטינטון כבר שנים רבות ואני נואשת לגמרי.
ברב הייאוש שמעתי על טיפות לעיניים המכילות סטירואידים והן משקמות תאים (סטרודקס, מקסי דקס). ממה שאני יודעת באוזן יש תאים פגומים ולכן נוצר הרעש האינסופי הזה של הטינטון. חשבתי להשתמש בטיפות הללו לאוזניים כי אולי הן יוכלו לשקם תאים אלו.
אני רק רוצה לבדוק שזה בסדר ולשאול מה יכולות להיות ההשלכות של זה. (אני יודעת שהשאלה נשמעת תמוהה ולא מציאותית, אך אני באמת סובלת כבר זמן ארוך ושום דבר לא עזר לי עד כה, מתוך אינסוף ניסיונות טיפול בבעיה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיניטוס וסטירואידים - תגובה
חגית שגיא17/03/2012איילת שלום
אנא אל תזליפי שום דבר לאוזנייך לפני שתתיעצי עם רופא אא"ג. הזלפה של טיפות לתעלת האוזן החיצונית לא תועיל, סביר להניח, מכיוון שאין שם שום מבנה שיכול לגרום לטנטון. וסטירואידים אינם חומר שכדאי לקחת מבלי המלצת רופא
ישנם רופאי אא"ג המתמחים בטנטון ויוכלו להפנות אותך לבדיקות שונות על מנת לנסות ולמצוא את הטיפול היעיל ביותר בשבילך. אני יודעת שאת מיואשת אך ישנם רופאים רבים ואולי אחד מהם יוכל למצוא את הפיתרון המתאים בשבילך. לקיחת תרופות על דעת עצמך לא רק שסביר שלא תועיל היא יכולה גם להזיק
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)