מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לי יש מכשירי שמיעה מספר שניםהדסהש120/04/2012
שאלתי כל כמה שנים רצוי להחליפם.כי למרות זאת אני מרגישה ירידה בשמיעה.השבוע אבקר אצל רופא א.א.ג ובדיקת שמיעה כל כמה זמן לערוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי יש מכשירי שמיעה מספר שנים - תגובה
ענת כוכבא20/04/2012להדסה שלום! אין תקופה מוגדרת לאורך חיים של מכשירי שמיעה. אורך חייהם תלוי בטיפול שוטף בהם, לכן ישנם אנשים, שמשתמשים באותם המכשירים שנים רבות. יחד עם זאת צריך להתחשב במצב השמיעה - אם הוא יציב או משתנה, בצרכים היומיומיים השמיעתיים, ביכולת לתפעל אותם המכשירים לאורך שנים וגם ביכולת הראיה העשויה להשתנות עם השנים. לכן יתכן מצב, שהצורך בהחלפת מכשירי שמיעה יתעורר מוקדם יותר ממה שהיהניתן לצפות. משרד הבריאות וגם קופות החולים מכירים בצורך החלפת מכשירי שמיעה וכל שלוש שנים ניתן לקבל עזרה במימון רכישתם - זאת מעל גיל 65. משצעיר יותר יכול לקבל השתתפות כספית נמוכה יותר פעם בשנה.
לגבי בדיקת שמיעה: מומלץ למי שסובל מליקוי בשמיעתו ומרכיב מכשירי שמיעה לעבור בדיקת שמיעה פעם בשנה לצורך מעקב. אם מתעורר צורך רפואי, יש לעבור בדיקה מיידית . בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)