לי יש מכשירי שמיעה מספר שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי יש מכשירי שמיעה מספר שנים
    הדסהש1
    20/04/2012

שאלתי כל כמה שנים רצוי להחליפם.כי למרות זאת אני מרגישה ירידה בשמיעה.השבוע אבקר אצל רופא א.א.ג ובדיקת שמיעה כל כמה זמן לערוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לי יש מכשירי שמיעה מספר שנים - תגובה

ענת כוכבא
    20/04/2012

להדסה שלום! אין תקופה מוגדרת לאורך חיים של מכשירי שמיעה. אורך חייהם תלוי בטיפול שוטף בהם, לכן ישנם אנשים, שמשתמשים באותם המכשירים שנים רבות. יחד עם זאת צריך להתחשב במצב השמיעה - אם הוא יציב או משתנה, בצרכים היומיומיים השמיעתיים, ביכולת לתפעל אותם המכשירים לאורך שנים וגם ביכולת הראיה העשויה להשתנות עם השנים. לכן יתכן מצב, שהצורך בהחלפת מכשירי שמיעה יתעורר מוקדם יותר ממה שהיהניתן לצפות. משרד הבריאות וגם קופות החולים מכירים בצורך החלפת מכשירי שמיעה וכל שלוש שנים ניתן לקבל עזרה במימון רכישתם - זאת מעל גיל 65. משצעיר יותר יכול לקבל השתתפות כספית נמוכה יותר פעם בשנה.
    לגבי בדיקת שמיעה: מומלץ למי שסובל מליקוי בשמיעתו ומרכיב מכשירי שמיעה לעבור בדיקת שמיעה פעם בשנה לצורך מעקב. אם מתעורר צורך רפואי, יש לעבור בדיקה מיידית . בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו