מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טנטון בא והולךאודי22/04/2012
לפני כעשר שנים זה קרה בפעם הראשונה קמחי בבוקר עם וברציהבשתי האוזניים מלווה בסחרחורת ולאחר יומים זה עבר זה קרה לי פעמיים שלוש בהפרש של כמה שנים היום קמחי בבוקר עם אותה הרגשה ורעש ועכשיו זה מתחיל לחלוף כמובן מהפעם הראשונה נשאר לי זימונים קל באוזנים שאני שומע במיוחד כששקט מסביב מה אני אמור לעשות? האם יש טיפול מונע? האם אני בדרך לטינטון קבוע? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון בא והולך - תגובה
חגית שגיא22/04/2012אודי שלום
קשה לענות על השאלות שלך מכיוון שמבלי לדעת או לפחות לנסות ולהבין את הגורם או מה מעורב בהופעת הטנטון אף אחד לא יכול לנבא מה יקרה בעתיד.
עליך לפנות לרופא אא"ג המתמחה בטנטון כמה שיותר מהר על מנת שיוכל להפנות אותך לבדיקות כלזמן שהטנטון קיים. על סמך הבדיקות שיקבל הוא ינחה אותך לגבי התנהגות בהמשך.
גם לאחר בדיקות מקיפות לא בטוח שלרופא עצמו גם יהיו תשובות בשבילך, אבל חשוב שתיגש לבדיקות בכל מקרה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)