מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקשה למצא מכשיר שמיעה מתאים...קלודט שמשון15/05/2012
יש לי ,כניראה בעיית עצב
ובכל זאת הייתי רוצה ללכת למומחה לבעיות שמיעה
אולי הטכניקה התפתחה ואוכל לעבור ניתוח.
האם תוכלו להמליץ לי על מומחה לפני שאני עושה מכשירי שמיעה.
אינני מצלוחה להסתגל למכשירים.אני צריכה בדחיפות לטפל בבעייה.
תודב
קלודט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקשה למצא מכשיר שמיעה מתאים... - תגובה
ענת כוכבא16/05/2012לקלודט שלום! טיפול רפואי לשיפור מצב השמיעה מתאפשר כאשר מדובר בבעיה באוזן תיכונה/חיצונית.אם את סובלת מבעיה שמקורה בפגיעה בעצב השמיעה, סביר להניח כי לא ימצא עבורך פתרון רפואי. לכן הפתרון היחידי הינו מכשיר שמיעה. חשוב ביותר לפנות למקום, שמעסיק קלינאי תקשורת המתמחה בהתאמת מכשירי שמיעה, אשר יבחר עבורך את מכשיר השמיעה הקל ביותר להסתגלות. יתכן ועליך לבחור מכשיר ברמה טכנולוגית גבוהה על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשירי שמיעה
ענת16/05/2012היי קלודט,
אצלי הבעיה נפתרה עם מכשירי שמיעה, לא אומרת שמה שיש לנו הוא אותו דבר וכמובן שרצוי להתייעץ קודם עם קלינאי תקשורת, אבל למקרה ותצטרכי מכשירי שמיעה תפני לחברת הדים.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקויי שמיעה
משה ברגמן10/06/2012היי קלודט, הבעיה שאת מציינת מוכרת ואת לא היחידה שהנושא הזה לא ברור לה במיליון אחוז עדיין.
אני חושב שמה שכדאי לך לעשות זה להתייעץ עם גורמים מהתחום בנוגע לבעיה הספציפית שלך, מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שלמשל אופטיקנה המוכרת מייצרת קו מכשירי שמיעה(אף על פי שאני לא בטוח לגבי טיבם), ומצאתי גם אתר בשם תדרים שמספק גם ייעוץ והכוונה שעשויים להיות רלוונטיים עבורך
כך או כך, אני מקווה שתצליחי למצוא מה שאת מחפשת ומאחל לך רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)