אי סבילות לרעשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לרעשים
    יעל
    24/02/2008

שלום. אני זקוקה לעיצה. לפני כ-20 שנה קיבלתי טינטון בעקבות ירידה בשמיעה לאחר שפעת ויראלית. לאחר טיפול, שמיעתי חזרה לתקינותה והטינטון כמעט ונעלם.
    אני גרה בחיפה, ולפני שנה וחצי כידוע, היתה מלחמה. האזעקות מחרישות האוזניים, ומתקן האזעקה שנכנס ממש לתוך חלון הבית והבומים של הקטיושות שיגעו אותי, ומאז, הטינטון חזק וכל רעש של טרקטורון אופנוע מכונית שנוסעת במהירות וכו', מקפיצים אותי פיזית ואני מאבדת שיווי משקל ואוטמת את אוזניי עם האצבעות. השאלה: מה אני יכולה לעשות? במה הכי טוב להתגונן באוזניים מפני רעשים? אני בת 55

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי סבילות לרעשים

הוספת תגובה

• אי סבילות לרעשים

ענת כוכבא
    24/02/2008

ליעל שלום!לדבריך סבלת בעבר מטינטון,אשר כמעט חלף. כנראה נותרה רגישות של מערכת השמע לרעש ולכן רעשי המלחמה עוררו שוב את התופעה.בנוסף לכך אנשים רבים הסובלים מטינטון רגישים לרעש, אך תופעת הסחרחורת,אותה את מתארת אינה שכיחה.לכן תחילה הייתי ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג. ובהמשך לבדיקת שמיעה מקיפה,אשר תכלול גם הערכת טינטון.רופא,אשר מתמחה בטיפול בטינטון יוכל אולילעזור לך.בנוסף ניתן להעזר באטמי אוזניים,המצוידים בפילטר לשמיעת דיבור.אטמים אלו ניתן לרכוש במכונים אודיולוגים,המתמחים בשיקום שמיעה.בברכה ענת כוכבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה.

יעל
    27/02/2008

אלך צעד צעד לפי עצותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מלקויי שמיעה ובנוסף רעשים באוז

מוטי
    27/02/2008

אני מעוניין לדעת האם הטינטום נובע מהמצעות במקום עבודה רועש,עבדתי 25 שנים וב5 השנים האחרונות ירדה השמיעה בצורה דרסטית ובנוסף אני סובל מטינטום,וזה מאוד מפריעה לאיכות חיי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוי שמיעה וטנטון

חגית שגיא
    27/02/2008

מוטי שלום,
    טנטון יכול להופיע ממספר סיבות אשר אחת מהן היא בהחלט חשיפה לרעש חזק. אתה מציין כי אתה סובל מירידת שמיעה ומטנטון. גם במקרה שלך מומלץ לפנות לרופא אא"ג ולאחר מכן לבצע בדיקת שמיעה מקיפה במכון שמיעה מוכר. במכון שמיעה תוכל גם לקבל יעוץ לשיקום הירידה בשמיעה ולבצע בדיקה המעריכה את מאפייני הטנטון ובעזרתה ניתן יהיה לבדוק אם וכיצד ניתן להקל על תופעת הטנטון.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו