מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סבילות לרעשיםיעל24/02/2008
שלום. אני זקוקה לעיצה. לפני כ-20 שנה קיבלתי טינטון בעקבות ירידה בשמיעה לאחר שפעת ויראלית. לאחר טיפול, שמיעתי חזרה לתקינותה והטינטון כמעט ונעלם.
אני גרה בחיפה, ולפני שנה וחצי כידוע, היתה מלחמה. האזעקות מחרישות האוזניים, ומתקן האזעקה שנכנס ממש לתוך חלון הבית והבומים של הקטיושות שיגעו אותי, ומאז, הטינטון חזק וכל רעש של טרקטורון אופנוע מכונית שנוסעת במהירות וכו', מקפיצים אותי פיזית ואני מאבדת שיווי משקל ואוטמת את אוזניי עם האצבעות. השאלה: מה אני יכולה לעשות? במה הכי טוב להתגונן באוזניים מפני רעשים? אני בת 55
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות לרעשים
ענת כוכבא24/02/2008ליעל שלום!לדבריך סבלת בעבר מטינטון,אשר כמעט חלף. כנראה נותרה רגישות של מערכת השמע לרעש ולכן רעשי המלחמה עוררו שוב את התופעה.בנוסף לכך אנשים רבים הסובלים מטינטון רגישים לרעש, אך תופעת הסחרחורת,אותה את מתארת אינה שכיחה.לכן תחילה הייתי ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג. ובהמשך לבדיקת שמיעה מקיפה,אשר תכלול גם הערכת טינטון.רופא,אשר מתמחה בטיפול בטינטון יוכל אולילעזור לך.בנוסף ניתן להעזר באטמי אוזניים,המצוידים בפילטר לשמיעת דיבור.אטמים אלו ניתן לרכוש במכונים אודיולוגים,המתמחים בשיקום שמיעה.בברכה ענת כוכבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה.
יעל27/02/2008אלך צעד צעד לפי עצותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מלקויי שמיעה ובנוסף רעשים באוז
מוטי27/02/2008אני מעוניין לדעת האם הטינטום נובע מהמצעות במקום עבודה רועש,עבדתי 25 שנים וב5 השנים האחרונות ירדה השמיעה בצורה דרסטית ובנוסף אני סובל מטינטום,וזה מאוד מפריעה לאיכות חיי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוי שמיעה וטנטון
חגית שגיא27/02/2008מוטי שלום,
טנטון יכול להופיע ממספר סיבות אשר אחת מהן היא בהחלט חשיפה לרעש חזק. אתה מציין כי אתה סובל מירידת שמיעה ומטנטון. גם במקרה שלך מומלץ לפנות לרופא אא"ג ולאחר מכן לבצע בדיקת שמיעה מקיפה במכון שמיעה מוכר. במכון שמיעה תוכל גם לקבל יעוץ לשיקום הירידה בשמיעה ולבצע בדיקה המעריכה את מאפייני הטנטון ובעזרתה ניתן יהיה לבדוק אם וכיצד ניתן להקל על תופעת הטנטון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)