סתימה מתמשכת בעקבות טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה מתמשכת בעקבות טיסה
    שי כ.
    24/02/2008

שלום,

אני בן 38. לפני כחודשיים חזרתי מטיסה. כמו שקורה לי לפעמים נוצרה לי באוזן תחושת סתימה / הד אשר בדרך כלל חולפת תוך זמן קצר (לכל היותר מספר ימים). הפעם משום מה התחושה לא חלפה ואני ממשיך להסתובב עם "סתימה" באוזן. יתרה מזאת אני שומע מעין "נקישות" כשאני בולע או מזיז את הראש במהירות. אציין כי לא מתלוות לתופעה שום סחרחורות, צלילים צורמים ו/או כאבים.

יש מה לעשות? האם לחכות עד שיעבור או שמה "נדפק" לי משהו במערכת??

בתודה על תשובתכם,

שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה מתמשכת בעקבות טיסה

הוספת תגובה

• סתימה מתמשכת בעקבות טיסה

ענת כוכבא
    24/02/2008

לשי שלום! תופעת האטימות באוזניים,הנוצרת כתוצאה משינוייגובה וכתוצאה מכך משינויי לחץ נפוצה מאוד.לרוב ניתן לשחרראת האטימות ע"י בליעה, פיהוק או פימפום(יצירת לחץ מבפנים החוצה).לדבריך האטימות באוזניך נמשכת,לכן הייתי ממליצה לך לפנות לבדיקה אצל רופא א.א.ג.בהקדם,על מנת למצוא פתרון לבעיה.בנוסף הייתי ממליצה לך לעבור בדיקת שמיעה ובדיקת טימפנומטריה,אשר בודקת הענות האוזן ללחץ.בברכה ענת כוכבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שי כ.
    24/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו