מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתימה מתמשכת בעקבות טיסהשי כ.24/02/2008
שלום,
אני בן 38. לפני כחודשיים חזרתי מטיסה. כמו שקורה לי לפעמים נוצרה לי באוזן תחושת סתימה / הד אשר בדרך כלל חולפת תוך זמן קצר (לכל היותר מספר ימים). הפעם משום מה התחושה לא חלפה ואני ממשיך להסתובב עם "סתימה" באוזן. יתרה מזאת אני שומע מעין "נקישות" כשאני בולע או מזיז את הראש במהירות. אציין כי לא מתלוות לתופעה שום סחרחורות, צלילים צורמים ו/או כאבים.
יש מה לעשות? האם לחכות עד שיעבור או שמה "נדפק" לי משהו במערכת??
בתודה על תשובתכם,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה מתמשכת בעקבות טיסה
ענת כוכבא24/02/2008לשי שלום! תופעת האטימות באוזניים,הנוצרת כתוצאה משינוייגובה וכתוצאה מכך משינויי לחץ נפוצה מאוד.לרוב ניתן לשחרראת האטימות ע"י בליעה, פיהוק או פימפום(יצירת לחץ מבפנים החוצה).לדבריך האטימות באוזניך נמשכת,לכן הייתי ממליצה לך לפנות לבדיקה אצל רופא א.א.ג.בהקדם,על מנת למצוא פתרון לבעיה.בנוסף הייתי ממליצה לך לעבור בדיקת שמיעה ובדיקת טימפנומטריה,אשר בודקת הענות האוזן ללחץ.בברכה ענת כוכבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שי כ.24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)