עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אריאלה
    27/08/2012

שלום לכם אשמח לעזרה.
    אני לקויית שמיעה עובדת במקום מרעיש ולמכשיר שמיעה שלי יש 3 דרגות של סינון רעש, וטלפון אך זה לא ממש מזיז לבוסים.
    הם דורשים שאשתמש במגיני אוזניים גדולים שזה אוזניות ד'יג' וזה נורא מכאיב לי האם מישהו מכיר אוזניות ענקיות שיכולות להתאים לליקוי שמיעה?
    המון תודה למשיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ענת כוכבא
    27/08/2012

לאריאלה שלום! בביקורי בתערוכות בעולם לא נתקלתי באוזניות מגן מיוחדות ללקויי שמיעה. מה שציינת לגביך זו רגישות ללחץ, שהאוזניות מפעילות סביב האוזניים. אני ממליצה לך לגשת לחנויות מקצועיות לבעלי מלאכה,שם תוכלי להתרשם מאוזניות הקיימות בשוק. שימוש באוזניות מגן במקום עבודתך נובע כנראה מרמות רעש גבוהות ודרישת המעסיק נכונה ועומדת בדרישות החוק, שאינו מבדיל בין אדם שומע לאחר עם ליקוי שמיעה ומכשירי שמיעה. גם מכשירי שמיעה בעלי 3 רמות הנחתת רעשים לא יוכלו לווסת רעש כמו האוזניות, לכן לדעתי אי נוחות שבהרכבת אוזניות מגן אינה מצדיקה את הסיכון של חשיפה לרעש. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו