מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האוזן שלי רגישה לצליל מתכותליטל16/09/2012
שלום !
האוזן הימנית שלי כבר בערך שנה רגישה לצלילים מתכתיים , אין לי מושג ממה זה נובע , אך זה מפריע , לדוגמא אם נופל סכו"ם ממתכת אז יש לי כמו איתותים כאלה באוזן הימנית , כאילו שהיא רגישה לצליל הזה ואינה יכולה לשמוע אותו , זה מאוד מוזר ומציק ואין לי מושג מה קרה לי , זה מאוד מדאיג אותי והייתי רוצה לדעת מה הבעיה בעצם וממה זה נובע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האוזן שלי רגישה לצליל מתכות - תגובה
חגית שגיא16/09/2012ליטל שלום
רגישות לצלילים חזקים יכולה להעיד על מספר דברים וביניהם: אוזן שנחשפה לרעש, ירידה בשמיעה ועוד היא גם יכולה להופיע ללא שום סימפטום נוסף. כדאי לגשת לרופא אא"ג לדווח לו על הרגישות ולבקש הפנייה לבדיקת שמיעה.
לאחר ביצוע בדיקת השמיעה וכל בדיקה אחרת שהרופא ימצא לנכון להפנות אותך, תהיה תמונה ברורה יותר.
חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חגית קראתי את תגובתך
ליטל25/09/2012שלום חגית!
אני בת 26 ,אין לי מושג איך קרה דבר כזה שפתאום האוזן נהייתה רגישה זה מאוד מלחיץ אותי , אני אקבע תור לא.א.ג .
שמתי לב שהיא רגישה ממש לצלילים חדים , זה דיי מפחיד אותי , וכשאני מרגישה איתותים כאלה שכיש צליל חד אני אוטמת אותה עם היד כי יש הרגשה מוזרה כזאת כאילו מאותתת. האם זה אומר שנפגעה לי השמיעה? והאם זה יכול להחריף? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוזן שלי רגישה לצליל מתכות - תגובה - תגובה
חגית שגיא25/09/2012ליטל שלום
מבלי נתונים נוספים לא ניתן לדעת האם מדובר במצב של מחלה כלשהי והאם המצב הוא פרוגרסיבי, כלומר שיכול להחמיר עוד.
אני חושבת שכדאי לחכות לבדיקות ולא להלחץ מראש. התמונה שאת מציגה לא מעידה בוודאות על משהו מדאיג, היא יכולה להופיע ללא כל סימפטום נוסף ומדאיג אחר. אבל חשוב לבדוק כדי לא לפספס שום דבר ולכן כדאי לקבוע פגישה עם רופא אא"ג בהקדם
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)