האוזן שלי רגישה לצליל מתכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האוזן שלי רגישה לצליל מתכות
    ליטל
    16/09/2012

שלום !
    האוזן הימנית שלי כבר בערך שנה רגישה לצלילים מתכתיים , אין לי מושג ממה זה נובע , אך זה מפריע , לדוגמא אם נופל סכו"ם ממתכת אז יש לי כמו איתותים כאלה באוזן הימנית , כאילו שהיא רגישה לצליל הזה ואינה יכולה לשמוע אותו , זה מאוד מוזר ומציק ואין לי מושג מה קרה לי , זה מאוד מדאיג אותי והייתי רוצה לדעת מה הבעיה בעצם וממה זה נובע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האוזן שלי רגישה לצליל מתכות - תגובה

חגית שגיא
    16/09/2012

ליטל שלום
    רגישות לצלילים חזקים יכולה להעיד על מספר דברים וביניהם: אוזן שנחשפה לרעש, ירידה בשמיעה ועוד היא גם יכולה להופיע ללא שום סימפטום נוסף. כדאי לגשת לרופא אא"ג לדווח לו על הרגישות ולבקש הפנייה לבדיקת שמיעה.
    לאחר ביצוע בדיקת השמיעה וכל בדיקה אחרת שהרופא ימצא לנכון להפנות אותך, תהיה תמונה ברורה יותר.
    חג שמח ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חגית קראתי את תגובתך

ליטל
    25/09/2012

שלום חגית!
    אני בת 26 ,אין לי מושג איך קרה דבר כזה שפתאום האוזן נהייתה רגישה זה מאוד מלחיץ אותי , אני אקבע תור לא.א.ג .
    שמתי לב שהיא רגישה ממש לצלילים חדים , זה דיי מפחיד אותי , וכשאני מרגישה איתותים כאלה שכיש צליל חד אני אוטמת אותה עם היד כי יש הרגשה מוזרה כזאת כאילו מאותתת. האם זה אומר שנפגעה לי השמיעה? והאם זה יכול להחריף? :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האוזן שלי רגישה לצליל מתכות - תגובה - תגובה

חגית שגיא
    25/09/2012

ליטל שלום
    מבלי נתונים נוספים לא ניתן לדעת האם מדובר במצב של מחלה כלשהי והאם המצב הוא פרוגרסיבי, כלומר שיכול להחמיר עוד.
    אני חושבת שכדאי לחכות לבדיקות ולא להלחץ מראש. התמונה שאת מציגה לא מעידה בוודאות על משהו מדאיג, היא יכולה להופיע ללא כל סימפטום נוסף ומדאיג אחר. אבל חשוב לבדוק כדי לא לפספס שום דבר ולכן כדאי לקבוע פגישה עם רופא אא"ג בהקדם
    גמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו