בדיקת שמיעה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה חוזרת
    עינת
    03/10/2012

שלום, לפני שבועיים עשינו בדיקת שמיעה לבן שלי בן שנה ו- 7 חודשים, הבדיקה הראתה מספרים מאוד גבוהים, אף פעם לא הרגשתי שיש לו איזה בעיית שמיעה, והופננו לבדיקה בגלל נוזלים באוזניים, אני מדברת עם הבן שלי בקול רגיל, אני לא מרגישה שאני צריכה להרים את הקול כדי שישמע, הוא מתחיל להגיד מילים עכשיו, ורציתי לשאול ולקבל את תשובתכם הכנה, האם יכול להיות שטעו בתשובות שנתנו לנו? יכול להיות שלא בדקו טוב? יכול להיות שהבן שלי היה עסוק בצעצועים המלהיבים שהראו לו ולא יתחשק לו להתייחס לקלינאית שלחשה ברמקולים, אשמח לתושבה מהירה, כי הרופא א.א.ג רוצה להפנות אותו לניתוח כפתורים על סמך בדיקת השמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה חוזרת

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה חוזרת - תגובה

ענת כוכבא
    03/10/2012

לעינת שלום! צריך להפריד כאן שני דברים ולהתיחס אליהם בנפרד. נתחיל מנושא של נוזלים: אף רופא אאג הגון לא יציע לכם לבצע ניתוח "כפתורים" אם האוזניים אינן מלאות נוזלים ומיציתם טיפול תרופתי. מצב של נוזלים יכול להוריד את סף השמיעה דרך רמקולים לסביבות 50 דציבל. לכן אם זאת התוצאה, בהחלט יכול להיות כי זהו המצב. דבר נוסף: מצב הנוזלים באוזניים יכול להשתנות, לכן יכולים להיות ימים, בהם שמיעה טובה יותר וימים, בהם שמיעה טובה פחות. לדעתי את צריכה למען השקט הנפשי שלך לבקש בדיקת שמיעה חוזרת למרות שאינני חושבת, כי זאת תהיה סיבה עיקרית לקבלת ההחלטה לגבי הניתוח. בהצלחה בטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה חוזרת

עינת
    04/10/2012

תודה רבה על התשובה, לא הוצע לנו שום טיפול לבעיית הנוזלים, הרופא ישר מפנה אותנו לניתוח בלי להציע שום דבר אחר, אנחנו באמת נעשה בדיקה חוזרת רק כדי להיות בטוחים שאנחנו עושים את הכל לפני שרצים לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה חוזרת - תגובה

ענת כוכבא
    04/10/2012

עינת, כדאי אולי לשמוע דעה נוספת מרופא אאג אחר- סה"כ כמה רופאים ככה דעות, אך אנחנו צריכים למצוא את הרופא, שגורם לנו להאמין, כי הדרך המוצעת לנו על ידו היא הדרך הנכונה.בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות המהירות!

עינת
    04/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו