טלפון סלולרי לכבדי שמיעה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפון סלולרי לכבדי שמיעה.
    סבאיעקב
    31/10/2012

לאחרונה אני זקוק לטלפון סלולרי בעל יכולת הגברה. מצאתי ברשת את DORO 615 בעלות של כ:1300 ש'ח ואת DECO במחצית המחיר. האם שניהם טובים באותה מידה? או המחיר הנמוך מסתיר איכות פחותה? תודה יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפון סלולרי לכבדי שמיעה.

הוספת תגובה

• טלפון סלולרי לכבדי שמיעה. - תגובה

חגית שגיא
    31/10/2012

יעקב שלום
    לאחר ברור על תכונות הנייד DECO אני יכולה לומר בברור כי למכשיר פחות תכונות המאפשרות נוחות בשימוש מאשר ל- DORO. חלק מהתכונות שחסרות ב- DECO וקיימות ב- DORO הן סליל מגנטי - TELECOIL המאפשר יכולת שיחה בעזרת מכשירי שמיעה, יכולת לתקשורת BLUETOOTH, מצלמה, שילוב לחצן מצוקה בנייד, עצמת שיחה חזקה במיוחד, ועוד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

סבאיעקב
    01/11/2012

בעבורי התכונה החשובה ביותר, היא עוצמת הגברה טובה. לא הבנתי את משמעות הסליל המגנטי. כן כנראה אני אבחר בנייד של DORO.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו