שיחה בטלפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה בטלפון
    נורית
    05/11/2012

שלום,
    אני משתמשת במכשירי שמיעה והם טובים לי אבל כשאני מנסה לדבר בטלפון המכשיר מצפצף.
    האם יש פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחה בטלפון

הוספת תגובה

• שיחה בטלפון - תגובה

ענת כוכבא
    05/11/2012

לנורית שלום! ישנן שתי אלטרנטיבות לשימוש בטלפון יחד עם מכשירי שמיעה. אלטרנטיבה ראשונה היא מציאת מיקום אופטימלי של השפופרת מול מכשיר השמיעה- מיקום שמצד אחד מאפשר קליטת הפלט של הקולות במיקרופון של מכשיר השמיעה ומצד שני יהיה מספיק מרווח בין השפופרת למכשיר על מנת למנוע צפצופים (פידבק).
    אלטרנטיבה שנייה מתבססת על קיום סליל השראה מגנטית במכשיר השמיעה. אם במכשיר מורכב סליל כזה, אז הדבר מאפשר שימוש בטלפונים, המותאמים לשימוש במקביל למכשירי השמיעה (מכילים גם סליל כזה) ללא יצירת פידבק.במצב כזה שני המכשירים- הטלפון ומכשיר השמיעה- מתקשרים ביניהם דרך השדה המגנטי מבלי לערב את המיקרופון של מכשיר השמיעה ובכך נמנעת הופעת הפידבק (הציפצופים).ישנם דגמים של טלפונים נייחים וגם סלולריים, אשר מותאמים לאוכלוסייה עם לקות שמיעה. טלפונים אלו לא רק מכילים סליל השראה מגנטית אלא גם מאפשרים את עוצמת השמע עבור המשתמש בהתאם לצרכיו (בגבולות של כ-30 דציבל מעבר לעוצמה רגילה). אני מקווה כי תצליחי למצוא את הפתרון הנכון עבורך. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו