מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחה בטלפוןנורית05/11/2012
שלום,
אני משתמשת במכשירי שמיעה והם טובים לי אבל כשאני מנסה לדבר בטלפון המכשיר מצפצף.
האם יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה בטלפון - תגובה
ענת כוכבא05/11/2012לנורית שלום! ישנן שתי אלטרנטיבות לשימוש בטלפון יחד עם מכשירי שמיעה. אלטרנטיבה ראשונה היא מציאת מיקום אופטימלי של השפופרת מול מכשיר השמיעה- מיקום שמצד אחד מאפשר קליטת הפלט של הקולות במיקרופון של מכשיר השמיעה ומצד שני יהיה מספיק מרווח בין השפופרת למכשיר על מנת למנוע צפצופים (פידבק).
אלטרנטיבה שנייה מתבססת על קיום סליל השראה מגנטית במכשיר השמיעה. אם במכשיר מורכב סליל כזה, אז הדבר מאפשר שימוש בטלפונים, המותאמים לשימוש במקביל למכשירי השמיעה (מכילים גם סליל כזה) ללא יצירת פידבק.במצב כזה שני המכשירים- הטלפון ומכשיר השמיעה- מתקשרים ביניהם דרך השדה המגנטי מבלי לערב את המיקרופון של מכשיר השמיעה ובכך נמנעת הופעת הפידבק (הציפצופים).ישנם דגמים של טלפונים נייחים וגם סלולריים, אשר מותאמים לאוכלוסייה עם לקות שמיעה. טלפונים אלו לא רק מכילים סליל השראה מגנטית אלא גם מאפשרים את עוצמת השמע עבור המשתמש בהתאם לצרכיו (בגבולות של כ-30 דציבל מעבר לעוצמה רגילה). אני מקווה כי תצליחי למצוא את הפתרון הנכון עבורך. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)