בדיקת cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת cmv
    מיכל
    12/12/2012

ביתי לא עברה שתי בדיקות שמיעה בשיחרור מבית החולים וכמו כן שתי בדיקות bera
    ואובחנה כלקויית שמיעה, אוזן ימין שומעת מעט חמור יותר באוזן שמאל.נשלחתי לבדיקת שתן cmv . אך, טרם ביצעתי לה את הבדיקה בגלל בלבול כלשהו בביצוע הבדיקה ועכשיו בגלל שביתת האחיות.
    הבנתי שהבדיקה הזו יכולה להצביעה על סיבת הלקות שמיעה ויש לטפל אצל זיהומולוג במידה ויוצאת חיובית.
    השאלה שלי היא במידה ואכן הבדיקה תצא חיובית וטרם טיפלתי בזה מצב האוזן יכול להחמיר?
    קלינאית התקשורת אמרה לי שכן אבל רופאת המשפחה אמרה שאין איך לטפל היות והנזק כבר נגרם.
    אני מאוד חוששת שכל יום שעובר מבלי שהיא מטופלת (במידה ואכן קיים זיהום אצלה) אני מחמירה לה את המצב עד מצב שגם אוזן ימין תפגע כאוזן שמאל.ואני תמיד מקבל תשובות שסותרות אחת את השניה. אשמח לקבל תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת cmv

הוספת תגובה

• בדיקת cmv - תגובה

ענת כוכבא
    12/12/2012

ללילי שלום! מאחר ומדובר בהחלטה רפואית, הייתי פועלת בהתאם להמלצותיה של הרופאה וממשיכה בהקדם לבירור אצל מומחה לזיהומים. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו