מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגינה בתופיםאיריס13/01/2013
שלום! בעלי מתופף במקצועו, יש לי שני ילדים הגדול בן שלוש ומאוד נהנה מנגינה על תופים, רציתי לדעת מה המשמעות של חשיפה בגיל 3 לעצמה של נגינה על סט תופים כולל מצילות, האם לא מומלץ לאפשר לו לנגן בתופים, ואם זה אפשרי האם להשתמש בהגנה של אטמים או אזניות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגינה בתופים - תגובה
חגית שגיא13/01/2013איריס שלום
במקרה הזה הגיל פחות משנה אלא העצמה שפולטת מערכת התופים. אני חייבת לציין שאיני יודעת מה עצמת הנגינה של תופים, אך בכל גיל חשיפה ממושכת לעצמות חזקות יכולה לגרום לירידה בשמיעה.
תמיד עדיף להשתמש באטמים, ישנם אטמים המיועדים לנגנים ומכילים פילטרים על מנת שלא לפגוע בשמיעה של המוזיקה עד כמה שניתן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגינה בתופים - תגובה
ענת כוכבא13/01/2013לאיריס שלום! חשיפה לרעש חזק לאורך זמן עלולה לפגוע בשמיעה. אין זה אומר כי אנשים צריכים לחיות בעולם סטרילי ושקט ולא ליהנות מקולות שונים, כמו תופים. אני משוכנעת שבנך אינו מתופף זמן רב כל פעם וגם אינו מפיק עוצמה חזקה במיוחד מהתופים וגם ממצילות. לכן אינני חושבת כי מדובר בבעיה. יחד עם זאת תהיהי ערנית ואם הילד ימשיך לתופף לפרקי זמן ארוכים יותר, כדאי לצייד אותו באטמים. אני מקווה כי גם בעלך נעזר באטמי אוזניים מקצועיים (לפי מידת האוזן) כדי לשמור על בריאות אוזניו. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)