נגינה בתופים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגינה בתופים
    איריס
    13/01/2013

שלום! בעלי מתופף במקצועו, יש לי שני ילדים הגדול בן שלוש ומאוד נהנה מנגינה על תופים, רציתי לדעת מה המשמעות של חשיפה בגיל 3 לעצמה של נגינה על סט תופים כולל מצילות, האם לא מומלץ לאפשר לו לנגן בתופים, ואם זה אפשרי האם להשתמש בהגנה של אטמים או אזניות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגינה בתופים

הוספת תגובה

• נגינה בתופים - תגובה

חגית שגיא
    13/01/2013

איריס שלום
    במקרה הזה הגיל פחות משנה אלא העצמה שפולטת מערכת התופים. אני חייבת לציין שאיני יודעת מה עצמת הנגינה של תופים, אך בכל גיל חשיפה ממושכת לעצמות חזקות יכולה לגרום לירידה בשמיעה.
    תמיד עדיף להשתמש באטמים, ישנם אטמים המיועדים לנגנים ומכילים פילטרים על מנת שלא לפגוע בשמיעה של המוזיקה עד כמה שניתן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגינה בתופים - תגובה

ענת כוכבא
    13/01/2013

לאיריס שלום! חשיפה לרעש חזק לאורך זמן עלולה לפגוע בשמיעה. אין זה אומר כי אנשים צריכים לחיות בעולם סטרילי ושקט ולא ליהנות מקולות שונים, כמו תופים. אני משוכנעת שבנך אינו מתופף זמן רב כל פעם וגם אינו מפיק עוצמה חזקה במיוחד מהתופים וגם ממצילות. לכן אינני חושבת כי מדובר בבעיה. יחד עם זאת תהיהי ערנית ואם הילד ימשיך לתופף לפרקי זמן ארוכים יותר, כדאי לצייד אותו באטמים. אני מקווה כי גם בעלך נעזר באטמי אוזניים מקצועיים (לפי מידת האוזן) כדי לשמור על בריאות אוזניו. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו