מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא שלי לא שומע טובמישל05/02/2013
אבא שלי בן 56 ובשנה-שנתיים האחרונות הוא לא שומע טוב. כמובן שהוא לא מודה בזה ואומר שהוא רק לא מרוכז או מקשיב למשהו אחר. תמיד צריך לחזור על משפט פעמיים. נראה לי שהוא מפחד לשים מכשיר שמיעה ודברים כאלה כי זה נחשב לנכות, הוא אפילו לא הולך לרופא להיבדק. איזו גישה כדאי לנסות כדי להפוך את זה למשהו רגיל וחלק מטיפול רפואי שלא צריך להתבייש בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא שלי לא שומע טוב - תגובה
ענת כוכבא05/02/2013למישל שלום! אין גישה אוניברסלית על מנת לשכנע אדם, הלוקה בשמיעתו, כי עליו להרכיב מכשירי שמיעה. אך אם אביך לא נבדק עדיין אפילו על ידי רופא כדי לשכנע אותו לעשות זאת בנימוק, שאולי הוא סובל ממשהו, שהרופא יוכל להשפיע ולשפר. דבר נוסף, שתמיד עובד זה להפסיק לשמש לאביך מכשיר שמיעה: להפסיק לחזור על כל דבר פעמיים, להתנגד להגברת עוצמת השמע בטלוויזיה וכד'. גישה כזאת- אם מופעלת באופן עקבי- מביאה לרב לתוצאות הרצויות. אל תנסו לשכנע אותו, כי הדבר רק מגביר את ההתנגדות. הרצון יתפתח עם ההבנה של המצב ועם רצון לשמר את איכות החיים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)