מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטוסקלרוזיס - מהו הניתוח המוצלח ומהם אחוזי ההצלחה שלו?חגית שגיא27/04/2013
מהו הניתוח המוצלח ומהם אחוזי ההצלחה שלו? מי מבצעו היטב (בארץ ובחו"ל)? האם כדאי לטוס לחו"ל לבצעו. אם כן לאן ולאיזה כירורג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטוסקלרוזיס - תגובה
חגית שגיא28/04/2013עודד שלום,
שאלות אלו יש להפנות לפורום רופאי אא"ג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח סטפדקטומי - מי חמצן??
חני10/09/2013שלום.
אני כשבועיים וחצי אחרי ניתוח ועדיין חווה תחושת פקק באוזן ושמיעה לקויה
למרות שעל שולחן הניתוחים עברתי בדיקת שמיעה אחרי הכנסת השתל שהייתה טובה מאד. נאמר לי להתחיל להזליף כעבור שלושה שבועות מיום הניתוח פעמיים ביום טיפות מי חמצן לאוזן המנותחת.
האם מי החמצן אמורים למוסס את ׳הפקק׳ שאני חשה? מה תפקידם?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח סטפדקטומי - מי חמצן?? - תגובה
חגית שגיא10/09/2013חני שלום
גם שאלה זו יש להפנות לפורום רופאי אא"ג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על ניתוח לשיפור השמיעה
חני10/09/2013אני נותחתי לפני חמש שנים על ידי דר כהן בירושלים ( לא ממליצה)
ולפני שבועיים וחצי על ידי דר לאונרד בר, מומחה מארצות הברית שמגיע לארץ כמה פעמים בשנה ( ממליצה מאד).
תקליד את שמו ותוכל לקרוא הרבה מאד על הניתוח ועל השיטה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח סטפדקטומיה
אילנה05/11/2013אני עברתי את הנתוח לפני שבוע אצל רופא מדהים עם המון אמפטיה סבלנות וסובלני ד"ר אבי גולדפרב. סגן מנהל מח' אוזניים בבית חולים וולפסון. לא סבלתי מסחרחורות או כאבים למעט מעט חולשה. השמיעה שלי כרגע כמו שאני מרגישה אותה טובה למרות שטרם הוצאו לי החבישות מהאוזן.מומלץ לכל מי שאמור לעבור את הנתוח הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)