מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל כבוד ענת כוכבא ושגיאירדן27/07/2013
ערב טוב.לפני כשבועיים שלחתי אליכן שאלות ,לצערי לא עניתן לי , מקווה שלא "נמאסתי " עליכן מרוב שאלות .מאחל לכן רק בריאות ,אבל אם הייתן גם אתן במצב שבו אני נמצא ,קרוב לודאי שהייתן פונות בשאלות כמוני . אני קורא בפורום שלכן , ואני אמור להתנחם שלא רק אני במצב זה , מה גם שאני רושם את התשובות שלכן לפונים אליכן ,והתשובות די מתאימות לי , קבלתי את הצעתכן שאמרתן לא פעם ולא עשרות פעם כתשובה לפונים , שאם לא מקבלים את מה שאמור לתת לי מכשיר שמיעה טוב , אז "מחליפים ספק" יופי החלפתי . בפגישה הראשונה ניתן הייה להבין שאולי זה המקום הנכון .פגישה שניה ושלישית אני בספק אם עשיתי בחוכמה. נקנה מכשיר יקר ,ושוב רק דיגיטאלי שרוב הפונים אליכם בפורום שגם הם אינם מרוצים מהמכשירים אלה ,וניתן לקרוא שהם עם המכשיר לא מעט זמן ועדיין לא שומעים איתו טוב .אולי אנשים איבדו שמיעה אבל לא איבדו את הראש . לכן על אלה המלווים את האנשים בזמן תכנות וכווון מכשיר ,שיהיו סבלנים ומבינים.אני אמנם לא שומע אבל אני "מקשיב" היטב לאי השקט של הנותן את הטיפול
ועכשיו לשאלתי והיא נשאלת כי אני קורא את התשובות שלכן לפונים שהיום עם הטכנולוגיה המתקדמת במכשירים הדיגיטאליים ניתן לתת שמיעה גם כשיש לקוי חמור
צרותי התחילו כשהחלטתי להחליף מכשיר כי כבר 3 שנים שיש לי אותו. למרות שאיני שומע באוזן הימנית ובאוזן השמאלית השמיעה גם לא טובה אבל לפחות אני מרכיב מכשיר שמיעה ועד שהחלטתי להחליפו שמעתי טלפון הבנתי את הבנת הדבור ,גם עם לקחותי . ומאז עם הדיגיטאלי , אני לא מצליח להבין מילה בטלפון גם עם טלפון הגברה גם דבור של הדוברים אלי לא מובן אני מוסר לקלינאית שאני נשמע וגם דבריהם של הדוברים נשמעים כמתכת עם רשרושים , דבר שלא היה באנלוגי .בפגישה הראשטנה בקבלת המכשיר ,היא בעצמה אמרה שעכשיו אתה שומע כל מיני רעשים , בפגישה שניה נכוון , בפגישה שניה ושלישית המצב נשאר אותו הדבר ,לדברי הקלינאית זה הקולות שלא שמעתי קודם ושעלי להסתגל למכשיר .. סליחה זה לא ניראה לי.אני מעדיף את הרעשים שהאנלוגי לא מיסך ולא להיות עם הכאב ראש כתוצאה מהרעשים המלווים אותי ללא סוף . עכשיו גם היא טוענת טוב גם בגלל השמיעה הירודה שלך , אני דוחה על הסף את הטעון הזה , כי ראתה את הבדיקה ואמרה שאין בעיות יהיה לי מכשייר שאשמע בו טוב, כל מה שאני מסביר לה שצריך לכוון ,כי הוא נשמע כמו רדיו שלא בתחנה. גם כשפניתי לשני רופאים נתתי להם את המכשיר שישמעו , הם מיד אמרו שהוא לא מכוון טוב , קבעתי תור לרופא א. א. ג. נשמע מה הוא יגיד. גם הוזמן לי מכשיר עזר לטלפון ,אין סוף להוצאת כספים, נכון אני במתח עצום בגלל כל מה שקורה איתי לאחרונה עם המכשיר שמיעה. וזה גורם למעגל קסמים , אני מבקש להתיחס לדברי סליחה על הכתבה הארוכה , אבל אין מה לעשות . בתודה מראש ירדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל כבוד ענת כוכבא ושגיא - תגובה
ענת כוכבא28/07/2013לירדן שלום! קשה לי להבין מה ציפיותיך מההתכתבות בפורום איתי ועם גב' שגיא. איננו מכירות את מצב שמיעתך, איננו יודעות את כל הפרטים הדרושים ליעוץ מקצועי ספציפי לך, כך שכל התשובות שאנו יכולות לענות הן בהחלט כלליות , אותן יכולת לקרוא בפורום. אתה חייב להחליט על מי אתה סומך בתהליך בחירת מכשירי שמיעה ולא לצפות כי אנחנו נוכל להושיע דרך תשובות בפורום בתהליך מורכב של תכנות מכשירי שמיעה. גם אם אינך שבע רצון ממכשירי שמיעה דיגיטליים- זה מה שיש היום, כי לא מייצרים היום יותר מכשירים אנלוגיים. אני מבינה את תסכולך וצר לי על כך, אך אין לי דרך לעזור לך מעבר למה שכתבתי עד כה. מאחלת לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)