שיפור משמעותי בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור משמעותי בשמיעה
    יוני
    25/03/2008

לפני כמעט שנה עשיתי בדיקות שמיעה כאשר הייתי חולה ולא מרוכז, ויצאה ירידה בינונית באוזן שמאל וירידה קלה בינונית באוזן ימין. הייתי מאוד חולה ורק רציתי לסיים עם הבדיקה. (סירבו לדחות לי את התור)
    כיום עשיתי שתי בדיקות שמיעה בזמן האחרון ויצא שהשמיעה בתחום התקן, ואחרי זה עשיתי בדיקות ברה וגם שם יצא שהז בתחום התקן.
    כלומר השמיעה שלי קינה לחלוטין, אז זה היה בגלל שהייתי חולה כנראה? אשמח לשמוע חוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור משמעותי בשמיעה

הוספת תגובה

• שיפור בשמיעה

חגית שגיא
    25/03/2008

יוני שלום
    קשה לחוות דיעה על בדיקת שמיעה מבלי לראות את התוצאות. במידה והמחלה ערבה דרכי נשימה עליונות - נזלת וצינון - בהחלט יתכן והמחלה השפיעה גם על מצב האוזן התיכונה וסבלת מנוזלים אשר גרמו לירידה בשמיעה, ומשהבראת והנזלת והנוזלים התיבשו השמיעה חזרה לקדמותה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוני
    25/03/2008

תודה על התשובה המהירה!
    יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו