מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפראקוזיסהיפראקוזיס03/11/2013
יס
שלום, רציתי לשאול להיכן עליי לפנות על מנת לקבל
טיפול להיפראקוזיס? דיברתי כבר עם 10 מכוני
שמיעה ואף אחדמהם לא מטפל בבעיה הרבה) מהם
אפילו לא ידעו על מה אני מדברת(... אני סובלת מזה
מאוד ובכלל לא ידעתי שיש לזה שם וטיפול. תמיד
חשבתי שאני פשוט קצת פסיכית בכל מה שנוגע
לרעש. נורא שמחתי לשמוע שיש לזה טיפול, אבל אני
לא מצליחה למצוא מקום שמטפל בזה...
חזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפראקוזיס - תגובה
ענת כוכבא03/11/2013שלום רב! הטיפול בהיפראקוזיס הינו דרך דהסנסיטיזציה- סוג של אימוני שמיעה, בהם חושפים את המטופל לקולות בעלי עוצמה עולה ובכך מעלים את סף הסבילות לרעש. עד כמה שידוע לי אין לבעיה טיפול תרופתי, רק התרגול האודיטורי (שמיעתי). כל קלינאי תקשורת, שעוסק במתן טיפול באוכלוסיות עם לקות שמיעה אמור לדעת לבצע את הטיפול. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אישורים צריך להביא לשם טיפול?
חיים08/02/2015מקופת החולים,זה דרך רופא אאאג בלבד?האם ניתן לקבל טיפול במסגרת קופת חולים כללית,האם יש כיסוי רפואי לכך ובאיזה סוג של ביטוח(רגיל ,משלים או פלטיניום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאת טיפול מתאים לבעייה?
אלי25/01/2015נעוניין לדעת אם מצאת טיפול לעניין הטיפול בהיפראקוזיס כי אינני מוצא פתרון,אין לופאי אף אוזן גרון פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמור על האוזנים,תתרחק מהרעש
חיים08/02/2015,תפעיל מיסוך כשאפשר,אין פתרון קסם,גם אני מחפש ולא מוצא,אין תרופה על פי קלינאית תקשורת לכ1 אלא תרגול של אימוני שמיעה והעלאה איטית של רמת הרעש ,הרופאים לא יודעים לאכול את המצב הזה.לצערי הרב יש גם מתמחים בנושא זה ושאינם יודעים לטפל,הזהר לך.הם מאבחנים בצורה לא נכונה,מבלי הוכחה את מצבך ,את סיבת התופעה כי לא בודקים עם שום כלי מדידה (שופ בדיקת שמיעה חוץ מהרגילה)לא בודקים בבדיקת שמיעת עוצמות הרעש(על ידי הולכה למח למשל את סיבי העצב ,את עצב השמע) המכיאבות וסוגי הקולות (המכאיבות...ומשאירים אותן לאנחות,אם מישהו שחושב כמוני ולא שכמוני אשמח שיגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)