ענת - בתשובה לתשובתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת - בתשובה לתשובתך
    קרן
    01/12/2013

ענת שלום רב,
    בהמשך לשאלה ששאלתי אתמול.
    ראשית, תודה רבה לך על תשובתך.
    צירפתי את תוצאות הבדיקה האודיומטרית שעברה בתי בגיל 7 חודשים.
    אשמח אם תוכלי לחוות את דעתך -
    1. האם לדעתך המשמעות היא שהתוצאה תקינה כמו שאמרו לי? האם התוצאות חד משמעיות או לא?
    2. מהי משמעות הפרמטר SRT SF? אני מבינה שהבודקות לא ביצעו את הבדיקה שלו? האם חסרונו יכול להעיד שאולי זו הבדיקה הרלבנטית לבתי שתוצאותיה יעידו על שמיעה לא תקינה?
    3. מה פירוש ההערה שכתובה - "הפסיקה להתעניין בגירויי NB"?

שוב, המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת - בתשובה לתשובתך

הוספת תגובה

• ענת - בתשובה לתשובתך - תגובה

ענת כוכבא
    01/12/2013

לקרן שלום! התוצאות שצירפת מעידות על שמיעה בגדר הנורמה. את בדיקת ה-SRT לא מבצעים בגיל 7 חודשים. ההערה לגבי הפסקת התעניינות בגירוי רעש ספציפי לתדר, בו השתמשו בבדיקה (דבר שנכון לעשותו) מעידה על כך שלאחר בדיקת שלושת התדרים שתוצאותיהם נרשמו לא ניתן היה להמשיך ולבדוק תדר רביעי, שכוללים בבדיקה. לדעתי בתך הגיבה יפה מאוד בהתחשב בגילה. ניתן לחזור על הבדיקה בגיל שנה ולראות מה יתקבל. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה לתשובה

קרן
    01/12/2013

ענת, שוב תודה רבה.
    אם כך, נראה לי שאני מעדיפה לבצע בדיקה אודיומטרית נוספת לפני שאני מבצעת BERA.
    אם התוצאות שלה יהיו תקינות אני חושבת שאוכל לוותר על הBERA.
    מה דעתך, זה נשמע לך נכון/סביר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעדכנת

קרן
    01/12/2013

ענת שלום,
    היום ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון שטען בפניי שתוצאות בדיקה אודיומטרית היו צריכות להיות בין 10-20 ועל כן הבדיקה שביצעתי לבתי בגיל 7 חודשים אינה תקינה.
    אשמח לשמוע את דעתך.
    האם המלצתך לקבוע בדיקה נוספת לבתי נבעה מכך שהבדיקה אינה תקינה?
    מכל מקום, החלטתי לקבוע בדיקה נוספת לבתי עוד החודש.
    תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעדכנת - תגובה

ענת כוכבא
    03/12/2013

אינני מסכימה עם טענתו של הרופא מאחר והבדיקה נעשתה בגיל 7 חדשים ואנו מצפים לתגובה סביב 10 דציבל דרך רמקולים בגיל שנה. המלצתי לבדיקה חוזרת בגיל שנה הבעה מדאגתך למצב. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו