מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת - בתשובה לתשובתךקרן01/12/2013
ענת שלום רב,
בהמשך לשאלה ששאלתי אתמול.
ראשית, תודה רבה לך על תשובתך.
צירפתי את תוצאות הבדיקה האודיומטרית שעברה בתי בגיל 7 חודשים.
אשמח אם תוכלי לחוות את דעתך -
1. האם לדעתך המשמעות היא שהתוצאה תקינה כמו שאמרו לי? האם התוצאות חד משמעיות או לא?
2. מהי משמעות הפרמטר SRT SF? אני מבינה שהבודקות לא ביצעו את הבדיקה שלו? האם חסרונו יכול להעיד שאולי זו הבדיקה הרלבנטית לבתי שתוצאותיה יעידו על שמיעה לא תקינה?
3. מה פירוש ההערה שכתובה - "הפסיקה להתעניין בגירויי NB"?
שוב, המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת - בתשובה לתשובתך - תגובה
ענת כוכבא01/12/2013לקרן שלום! התוצאות שצירפת מעידות על שמיעה בגדר הנורמה. את בדיקת ה-SRT לא מבצעים בגיל 7 חודשים. ההערה לגבי הפסקת התעניינות בגירוי רעש ספציפי לתדר, בו השתמשו בבדיקה (דבר שנכון לעשותו) מעידה על כך שלאחר בדיקת שלושת התדרים שתוצאותיהם נרשמו לא ניתן היה להמשיך ולבדוק תדר רביעי, שכוללים בבדיקה. לדעתי בתך הגיבה יפה מאוד בהתחשב בגילה. ניתן לחזור על הבדיקה בגיל שנה ולראות מה יתקבל. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה לתשובה
קרן01/12/2013ענת, שוב תודה רבה.
אם כך, נראה לי שאני מעדיפה לבצע בדיקה אודיומטרית נוספת לפני שאני מבצעת BERA.
אם התוצאות שלה יהיו תקינות אני חושבת שאוכל לוותר על הBERA.
מה דעתך, זה נשמע לך נכון/סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת
קרן01/12/2013ענת שלום,
היום ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון שטען בפניי שתוצאות בדיקה אודיומטרית היו צריכות להיות בין 10-20 ועל כן הבדיקה שביצעתי לבתי בגיל 7 חודשים אינה תקינה.
אשמח לשמוע את דעתך.
האם המלצתך לקבוע בדיקה נוספת לבתי נבעה מכך שהבדיקה אינה תקינה?
מכל מקום, החלטתי לקבוע בדיקה נוספת לבתי עוד החודש.
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת - תגובה
ענת כוכבא03/12/2013אינני מסכימה עם טענתו של הרופא מאחר והבדיקה נעשתה בגיל 7 חדשים ואנו מצפים לתגובה סביב 10 דציבל דרך רמקולים בגיל שנה. המלצתי לבדיקה חוזרת בגיל שנה הבעה מדאגתך למצב. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)