מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעהחנה10/12/2013
בת 55. לאחרונה ירידה בשמיעה. בבדיקת שמיעה ירידה ב 20 דציבלים אוזן ימין. וירידה 35 דציבלים אוזן שמאל. בדיקת ברה תקינה. בדיקת אוזניים תקינה על ידי רופא אאג.
מה עוד צריך לבדוק.? לקחתי את זה די קשה. אימי עם בעיות שמיעה קשות מילדות
האם זה תורשתי? תמיד שמעתי טוב.
האם זה מצדיק מכשיר שמיעה? אני מסתדרת די טוב. אני קצת במתח כשמדברים אלי.
אני עובדת בסביבת עבודה שקטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - תגובה
ענת כוכבא10/12/2013חנה שלום! אני מבינה את דאגתך לאור גילוי הליקוי, בעיקר באוזן השמאלית. אני גם מבינה שאת רוצה לשמוע ממני כי אינך זקוקה למכשיר שמיעה. אז המצב הוא כזה: אם אני מסתכלת על נתון גלובלי של ליקוי בעוצמה של 35 דציבל ועל גילך ברור לי כי את זקוקה לעזרה על מנת שחייך היומיומיים יהיו קלים יותר. אדם עם ליקוי בשמיעתו, אפילו קל, משקיע מאמצים לשמוע ולא לפספס בעוד אדם המרכיב מכשיר שמיעה יכול להיות רגוע, כי כשידברו אליו, הוא ישמע. לדעתי עליך לפנות ליעוץ אצל קלינאי תקשורת המתמחה בהתאמת מכשירי שמיעה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

