התאמת מכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת מכשיר
    עדי
    27/08/2014

שלום רב, הנני משתמשת במכשיר שמיעה הרבה שנים. מאחר ואני רוצה לרכוש מכשיר חדש, ישנה שאלה שמטרידה אותי מאוד.והיא: האם שתי קלינאיות תקשורת מאותה חברת שיווק, שקוראות את אותה בדיקת שמיעה, יתאימו/ימליצו על אותו מכשיר? שאלה נוספת, הייתי רוצה לדעת האם הגברת ענת כוכבא מקבלת בסניף רמת גן? מעוניינת להפגש איתה.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת מכשיר

הוספת תגובה

• התאמת מכשיר - תגובה

ענת כוכבא
    27/08/2014

עדי
    אני מצרפת לכאן את התגובה מהפורום האחר אליו פנית באותה השאלה:
    שלום עדי! אענה לשאלתך בשאלה: האם שני רופאים בעלי אותה התמחות יתנו לאותו מטופל טיפול זהה? כל קלינאי הינו בעל ניסיון וגישה אישיים ללקוח, אך כולם אינם מבססים את בחירת המכשירים על ממצאי הבדיקה בלבד אלא גם על נתונים תפקודיים יומיומיים וצרכים שמיעתיים משתנים של הלקוח. כל צוות הדים העוסק בתחום מכשירי שמיעה הוכשר על ידי לאורך שנים כך שלכולם אותה גישה עם "תיבול" אישי. לגבי אפשרות של קבלת ייעוץ על ידי- אינני פוגשת כבר לקוחות ובמקומי קיים צוות מנוסה ומיומן מאוד, שלשמחתי מעניק שירות מעולה ללקוחותינו. בהצלחה בבחירת המכשירים החדשים. בברכה, ענת כוכבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו