מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר שמיעהיהודה לקר27/11/2014
אני בן 85 ויש לי כבר שני מכשירי שמיעה אחד לא יכולתי לסבול אותו כי גרם לי לרעשים מאוד חזקים לפני שנה קבלתי מכשיר חדש והוא בסדר באשור והשתתפות של קופ"ח כללית אבל הבעיה שלו שהוא כל הזמן יוצא מהאוזן החוצה ואפילו נופל לפעמים לכן אני פוחד להרכיב אותו אני הייתי כל השנים בטיפול של חברת מדיטון אני מוכן לבוא אליכם
במידה שתצליחו לפתור לי את הבעיה קודם כל ליעוץ אני גר בחולוןנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר שמיעה - תגובה
חגית שגיא27/11/2014יהודה שלום
אנא צור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר שמיעה - ללא רעשים
אסתר15/04/2015רכשתי מכשיר שמיעה מאחורי האוזן תוצרת וידקס לשתי האוזנים.המכשיר לא מסנן רעשים סביבתיים וזה מאד מפריע לי.האם אין מכשיר נקי מרעשים?? רכשתי מכשיר עזר לטלויזיה ואני שומעת היטב ונקי מכל רעשים.מדוע אין מכשיר שמיעה כזה??ואלי כן. זה כבר המכשיר השני שאני רוכשת ואני לא יכולה להשתמש בו בגלל הרעשים. אודה לכם מאד על תשובתכם. אסתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר שמיעה - ללא רעשים - תגובה
חגית שגיא16/04/2015אסתר שלום
מכשיר שמיעה מצוייד במנגנון הפחתת רעשים ולא סינון רעשים. הסיבה היא שרעשי סביבה חשובים מאוד ואין למכשיר כל סיבה לנטרל את הגברתם. מכשיר ההגברה לטלביזיה לא קולט את צלילי הסביבה אלא רק את הטלביזיה. זה יתרונו, וזה חסרונו. מצד אחד שומעים את הטלביזיה בצורה טובה ושקטה (אין השפעה למרחק מהטלביזיה ולתנאי האקוסטיקה בסלון) ומצד שני לא ניתן לנהל שיחה בזמן הרכבתו, או לשמוע צלצול טלפון או את פעמון הדלת, וזו בעיה...
יתכן ויש צורך פשוט להסתגל להגברה של המכשיר. כמובן שתמיד ניתן להיעזר במדידה תוך אוזנית (מדידה בה בעזרת מיקרופון המוחדר עד סמוך לעור התוף, מכוונים את המכשיר במדויק לפי צורת האוזן), וזה פותר בעיות רבות בהגברה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)