מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה
    יהודה לקר
    27/11/2014

אני בן 85 ויש לי כבר שני מכשירי שמיעה אחד לא יכולתי לסבול אותו כי גרם לי לרעשים מאוד חזקים לפני שנה קבלתי מכשיר חדש והוא בסדר באשור והשתתפות של קופ"ח כללית אבל הבעיה שלו שהוא כל הזמן יוצא מהאוזן החוצה ואפילו נופל לפעמים לכן אני פוחד להרכיב אותו אני הייתי כל השנים בטיפול של חברת מדיטון אני מוכן לבוא אליכם
    במידה שתצליחו לפתור לי את הבעיה קודם כל ליעוץ אני גר בחולוןנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - תגובה

חגית שגיא
    27/11/2014

יהודה שלום

אנא צור קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - ללא רעשים

אסתר
    15/04/2015

רכשתי מכשיר שמיעה מאחורי האוזן תוצרת וידקס לשתי האוזנים.המכשיר לא מסנן רעשים סביבתיים וזה מאד מפריע לי.האם אין מכשיר נקי מרעשים?? רכשתי מכשיר עזר לטלויזיה ואני שומעת היטב ונקי מכל רעשים.מדוע אין מכשיר שמיעה כזה??ואלי כן. זה כבר המכשיר השני שאני רוכשת ואני לא יכולה להשתמש בו בגלל הרעשים. אודה לכם מאד על תשובתכם. אסתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - ללא רעשים - תגובה

חגית שגיא
    16/04/2015

אסתר שלום
    מכשיר שמיעה מצוייד במנגנון הפחתת רעשים ולא סינון רעשים. הסיבה היא שרעשי סביבה חשובים מאוד ואין למכשיר כל סיבה לנטרל את הגברתם. מכשיר ההגברה לטלביזיה לא קולט את צלילי הסביבה אלא רק את הטלביזיה. זה יתרונו, וזה חסרונו. מצד אחד שומעים את הטלביזיה בצורה טובה ושקטה (אין השפעה למרחק מהטלביזיה ולתנאי האקוסטיקה בסלון) ומצד שני לא ניתן לנהל שיחה בזמן הרכבתו, או לשמוע צלצול טלפון או את פעמון הדלת, וזו בעיה...
    יתכן ויש צורך פשוט להסתגל להגברה של המכשיר. כמובן שתמיד ניתן להיעזר במדידה תוך אוזנית (מדידה בה בעזרת מיקרופון המוחדר עד סמוך לעור התוף, מכוונים את המכשיר במדויק לפי צורת האוזן), וזה פותר בעיות רבות בהגברה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו