אוזן סתומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן סתומה
    רואי
    21/02/2015

שלום, סובל מזה כ 3 חודשים מאוזן אחת סתומה, עם כאב קל בדומה לדלקת. התופעות מתגברות מאוד לאחר חשיפה לרעש (מוזיקה באירוע, או לאחר שאני מנגן עם להקה) ופוחתות לאחר מס' ימים. נחשפתי לרעש לזמן קצר באוזן זו, ונראה שמאז התחילו תופעות אלו. בבדיקת שמיעה ובדיקת רופא אאג לא נמצאו כל ממצאים מיוחדים ולא נמצא הבדל בין 2 האזניים, ורופא אאג טוען שלא יכול לעזור. מה זה יכול להיות וכיצד ניתן להמשיך בירור? לא יכול להמשיך כך ומפחד שאני מאבד זמן ללא טיפול מתאים... בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן סתומה

הוספת תגובה

• אוזן סתומה - תגובה

חגית שגיא
    22/02/2015

רואי שלום
    לגבי תחושת הכאב - זו שאלה לרופא אא"ג, אני לא יכולה לספק לך מידע על כך

לגבי תחושת האטימות - אנו יודעים מהספרות כי תופעות שונות הקשורות לחשיפה לרעש: קושי בשמיעה על רקע רעש, אטימות וטנטון יכולים להופיע גם לפני שמופיעה ירידה כלשהי בשמיעה על פי בדיקת השמיעה
    אין זה אומר שאתה לא פוגע בשמיעתך כל זמן שאתה ממשיך להחשף לרעש החזק. רעש פוגע באוזן גם לאחר חשיפה חד פעמית לרעש חזק מאוד, אבל גם לאחר חשיפה לרעש מתמשך בעצמה חלשה יותר
    חשוב מאוד שתגן על אוזניך בכל חשיפה לנגינה חזקה - שלך או בהופעה. אם לא כן, אתה בהחלט מאבד זמן יקר

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה

רואי
    22/02/2015

תודה חגית. אני מבין בנוגע לעתיד, וכך אנהג. השאלה מה מקור האטימות (והכאב) שקיימת כרגע והאם יש טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה - תגובה

חגית שגיא
    22/02/2015

רואי שלום

כפי שכבר ציינתי, לגבי הכאב והאטימות יש לברר מול רופא.
    אני מציעה לחזור לרופא עם הבדיקה לחזור על התלונות ולבקש בירור נוסף ו/או בדיקות נוספות אם צריך (טימפנומטריה וכד')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו