ליקוי בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוי בשמיעה
    דליה
    04/05/2008

שמיעתי נפגעה לאחר התקף ורטיגו או מנייר לייט (לדברי הרופאים). עד עכשיו לא הבנתי אם שמיעתי נפגעה מהורטיגו או שהיא ויראלית. הכל אופן אושפזתי בבי"ח וטופלתי בסטרואידים ומנוחה מלאה.
    לאחר שחרורי בדיקת השמיעה הראתה שיפור באוזן שמאל ובאוזן ימין סטטי.
    עליי לציים שלפני 4 שנים עברתי את אותו הדבר אך נשארתי עם טיניטוס באוזן ימין וירידה של 65% כשאוזן שמאל היתה תקינה.
    לאחר התקף זה שמיעה באוזן ימין ירדה לגמרי והבנתי שיש פגיעה עצבית ובאוזן שמאל (האוזן השומעת) השתפרה השמיעה .
    מאז אני מרגישה החמרה בשמיעה לסירוגין . יש ימים שאני שומעת טוב וימים שפחות טוב אך עדיין ישנה תחושה של אטימות.
    האם מצב זה ישתפר? האם אני זקוקה למכשיר שמיעה? אני פוחדת להגיע למצב של חרשות.
    כמו כן יש לי עדיין חוסר שיווי משקל ואני מנסה להיעזר ברפואה אלטרנטיבית, מה דעתכם?
    התייעצתי עם רופא א.א.גרון אך הוא טוען שרק רופא מומחה לשמיעה יוכל לענות על שאלותיי.
    אני אובדת עצות ואיכות חיי ירודה כ"כ. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליקוי בשמיעה

הוספת תגובה

• ליקוי בשמיעה

ענת כוכבא
    04/05/2008

לדליה שלום! ביכולתי להתיחס למצב שמיעתך ושיקומה מבחינה תפקודית בלבד.ברור כי הינך זקוקה למכשיר שמיעה, אשר יותאם לך בהתאם לממצאים בבדיקות שמיעה עוקבות. חשוב לראות אם מופיעים שינוים ומה עוצמתם ולפי נתונים שיצטברו ניתן יהיה להחליט ולבחור מכשיר שמיעה העשוי לענות על צרכיך. אין ביכולתי לענות על שאלותיך,אשר מתיחסות לתחום הרפואי. עליך לפנות לרופא אאג המתמחה בטיפול במחלת מנייר.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו