מכשיר שמיעה שלא נראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה שלא נראה
    שושנה
    08/11/2015

שלום יש לי ירידה של 45 דציבלים בשתי האוזניים ,פגיעה עצבית , מחלה גנטית שעברה בתורשה במשפחה באתר שלכם פרסמתם מכשיר שמיעה שאינו נראה גם למשתמש ....רציתי לדעת האם הוא מתאים לירידה שלי והאם הוא באמת נסתר לחלוטין!! שאלה נוספת - האם קיים ניתוח או מכשיר מושתל לבעיה שלי
    אשמח לשמוע פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה שלא נראה

הוספת תגובה

תמונה

• מכשיר שמיעה שלא נראה - תגובה

חגית שגיא
    12/11/2015

שושנה שלום

התאמת מכשיר שמיעה ללקוח נמדדת במספר פרמטרים ולא רק על פי ירידת השמיעה. יש מגוון גדול של מכשירים נסתרים ולכן אני בטוחה שניתן למצוא מכשיר שכזה שמתאים לפרמטרים שלך. מבחינת ירידת השמיעה בלבד כמעט כל מכשיר ניתן להתאים לך. אך את הקביעה הסופית ניתן לעשות רק לאחר בחינת כל הפרמטרים
    קיים ניתוח שתל, על סמך הנתונים שסיפקת לא ניתן לדעת האם את עומדת בקריטריונים - קחי בחשבון שהעדיפות היא תמיד למכשיר שמיעה ולא לשתל. השתל אינו נסתר יותר ממכשיר (להפך) ואינו מספק בהכרח שמיעה טובה יותר. השתל בא לספק שמיעה במקומות בהם מכשיר שמיעה לא יכול להיות לעזר

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו