מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות >האם ליקוי שמיעה עלול להוביל לבעיות קשב וריכוז?
- האם ליקוי שמיעה עלול להוביל לבעיות קשב וריכוז?ספיר23/12/2016
אני בת 26 וסובלת מליקוי שמיעה קל כבר כמה שנים בעקבות דלקות חוזרות ונשנות הילדות, בעקבותיהן חור בעור התוף ובעקבותיו ניתוח. הניתוח השפיע עוד יותר על בעיית השמיעה ומשם השמיעה הוסיפה לרדת.
בשנים האחרונות התחלתי לסבול מבעיות קשב וריכוז, עשיתי איבחון ואכן גילו בעיות קשב וריכוז, הרופא טען שזה לא הגיוני מאחר ובגיל כזה לא צצות בעיות קשב וריכוז אלא רק בילדות. רק כאשר הוא שמע שאני סובלת מבעיית שמיעה קלה אמר שזה כניראה בעקבות זה.
האם זה הגיוני? האם זו תופעה מוכרת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב וריכוז
חגית שגיא23/12/2016כאשר יש קושי בשמיעה, יש מאמץ רב יותר לעקוב אחרי הנאמר. מאמץ גורר עייפות ועייפות גוררת קושי בקשב וריכוז.
כך שכנראה אין לך בעית קשב וריכוז, אלא קושי בקשב וריכוז בשל עייפות
מדוע אינך מנסה מכשיר שמיעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ליקוי שמיעה עלול להוביל לבעיות קשב וריכוז?
ספיר23/12/2016אף רופא לא המליץ לי על מכשיר שמיעה כי הלקות שלי ממש קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

