אני בן 30...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בן 30...
    אלי
    30/06/2008

ומרבית שנות חיי אני נוהג להאזין למוסיקה באוזניות בעוצמה בינונית וחזקה. אין לי בעיות שמיעה אך שאלתי היא האם בעתיד יהיו לי בעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בן 30...

הוספת תגובה

• האזנה למוסיקה באוזניות

01/07/2008

ראשית אני שמחה לשמוע ששמיעתך תקינה.
    אך אכן לחשיפה לרעש/ מוזיקה בעוצמה חזקה אכן יש אפקט מזיק מצטבר.
    מכיוון שאנו חשופים לרעש חזק גם כך במהלך חיינו ההיתי ממליצה לך לשמוע מוזיקה בעוצמה בינונית ומטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה תודה על התגובה...

אלי
    15/07/2008

שאלתי היא האם גם אם אפסיק להזין למוסיקה לחלוטין, ולמרות ששמיעת "טובה", יש סיכוי ששמיעתי תינזק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק לשמיעה

איילה ולדמן
    20/07/2008

אלי שלום
    אין סיבה להפסיק להאזין למוזיקה. הנזק המצטבר לשמיעה אינו נגרם מעצם ההאזנה למוזיקה אלא רק כתוצאה מעוצמות גבוהות מאוד. באופן תאורתי השמיעה יכולה להינזק כתוצאה מגורמים שונים - כגון וירוסים, חשיפה לרעש מזיק (כפי שכבר נאמר) וכדו'. אין סיבה לחיות בפחד מתמיד שמא יום אחד השמיעה תרד, אך ממצבים בהם ידועה השפעתם המזיקה (כאמור -מוזיקה בעצמות חזקות מאוד) כדאי להשמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו