מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעהשמואל13/07/2008
שלום רב, בגיל שנתיים נקבע שאני סובל מירידה בשמיעה באוזן שמאל, ירידה עיצבית אך דבר זה לא הפריע לי כלל ואין בעיות וקושי בשמיעה בחיי היום יום. היום אני בן 17 ולפני כחצי שנה עשיתי בדיקת שמיעה שבה אמרו לי שבאוזן שמאל יש ירידה קלה של 35 דציבלים ובאוזן ימין אין בעיה היא תקינה ושומעת טוב. שאלותי הן: האם עלי להרכיב מכשיר שמיעה באוזן הפגועה? עד עכשיו כלל לא היו לי בעיות בתקשורת! כשהייתי בן שנתיים עשו לי ניתוח כפתור באוזן שמאל, האם זו יכולה להיות הסיבה שבגללה יש ירידה בשמיעה באוזן זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ענת כוכבא13/07/2008לשמואל שלום
נתחיל מהסוף, ניתוח כפתורים נועד לנקז נוזלים מהאוזן התיכונה ולאפשר לה איורור תקין.הניתוח מתבצע בחלקה החיצוני של האוזן, לכן אינו יכולך לגרום לנזק עיצבי באוזן. ברוב המקרים, כאשר מדובר בבעית נוזלים, ניתוח כפתורים "מתקן" גם את מצב השמיעה ומביא אותה לתחום הנורמה.
לגבי ליקוי שמיעה עיצבי באוזנך השמאלית אינך חייב במצבך להרכיב מכשיר שמיעה, אך אתה חייב להיות מודע לכל גורמי הסיכון שעלולים להחמיר את המצב: חשיפה לרעש (גם מוסיקה בעוצמה חזקה היא רעש), תרופות למיניהן וכד'. חשוב ביותר לזכור שאם אתה חייב להחשף לרעש, תשתמש באטמי אוזניים. כמו כן חשוב שתבדוק מצב שמיעתך באופן קבוע פעם בשנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)