מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שמיעה לילדה בת חודשאילנה מהדרום09/09/2008
הבת שלי בת חודש אני מרגישה שהיא לא שומעת טוב היות והיא לא מגיבה לרעשים חזקים אני חוששת ומודאגת מאוד בנוסף בשבועיים האחרונים היא מקוררת ואפילו הייתה מאושפזת בבית חולים עקב דלקת ריאות האם יש בדיקת שמיעה לילדים בגיל חודש ? אם כן, איפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמא המודאגת
אילנה מהדרום09/09/2008אודה לכם אם תוכלו לחזור אליי בהקדם אני מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה בגיל חודש
איילה ולדמן09/09/2008אילנה שלום
קודם כל ברצוני להרגיעך וליידע אותך כי התגובות השמיעתיות בגיל הזה הינן קטנות מאוד וצריך לדעת להסתכל נכון על מנת למצוא אותן. אין לצפות בגיל הזה להפניית הראש לכיוון מקור הקול. תינוקות בגיל הזה בדרך כלל מגיבים לצלילים בפקיחת עיניים, הפסקת/התחלת תנועה של הגפיים והפסקת מציצה. אם את מודאגת, פני לאחד ממכוני השמיעה הקרובים לביתך לאחר קבלת הפניה מרופא. בהחלט ניתן לבצע בדיקת שמיעה בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת חודש -שמיעה
אילנה מהדרום09/09/2008תודה לתשובתך המהירה .אני באמת לא ציפיתי שהילדה תפנה את ראשה לעבר קולות חזקים כגון טריקת דלת או מחיאת כף .ציפיתי למצמוץ בענים או בהלה - אזו תזוזה אך היא לא מגיבה בכלל לכן זה מפתיע אותי. שמעתי שיש בדיקת סינון שמיעה שמבצעים מיד לאחר הלידה האם הבדיקה אמינה ?האם אני יכלה לעשות את הבדיקה באוופן עצמאי ? ואייפה מבצעים אותה - פרט לבתי חולים ? אדה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת חודש-שמיעה
ענת כוכבא09/09/2008לאילנה שלום!בדיקות סינון לילודים אמינות יחסית.אם מתקבלות תגובות-בטוח ששמיעתו של התינוק הינה בגדר הנורמה.קורה שאצל תינוק בעל שמיעה תקינה לא תתקבלנה תגובות ואז נדרש המשך בירור לגבי מצב האוזניים\שמיעה.תחנה ראשונה בבירור מסוג זה הינו רופא א.א.ג.. לאחר בדיקתו יופנה התינוק לבדיקת שמיעה התנהגותית,אשר מבוצעת במכונים אודיולוגים מוסמכים,ציבוריים(בבתי חולים או קופות חולים) או פרטיים,המתמחים בבדיקות מסוג זה.אם בבדיקה התנהגותית מתעורר חשד לגבי קיום ליקוי בשמיעתו של התינוק,הוא יופנה לבדיקה הנקראת A.B.R הבודקת את סף שמיעתו ללא מעורבותו.אני ממליצה לך בחום למען להסיר ספק מליבך לפנות עם בתך לרופא א.א.ג. לבירור מצב אוזניה ואני בטוחה,שהוא ינחה אותך לגבי ההמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)