מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטוןמארק22/09/2008
שלום רב. מזה שבוע ויותר מאז שחזרתי ממשחק כדורגל בירושלים שמתי לב באותו הלילה לצילצולים בשני אוזניי. כאמור שבוע ויותר מאז עד היום אני מרגיש את זה כמובן שבסביבה שקטה יותר וקשה לי להתעלם מזה . בקרוב אני יערוך בדיקה אצל רופא אא"ג . אני בן 16.7 אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהי באוזן.. הגיוני שאוזניי במשחק כדורגל אחד יפגעו עד כדי סבילת טינטון ממושך שלצערי ואני מודע לכך שיכול להיות וזה לתמיד. הודה על תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון
ענת כוכבא22/09/2008למארק שלום!חשיפה לרעש חזק עלולה לגרום להופעת טינטון-חד או דו-צדדי.לפעמים מספיק להחשף פעם אחת על מנת שיגרם נזק תמידי,אך לרב,אם הרעש אינו קיצוני בעוצמתו ואדם לא נחשף אליו פעם אחר פעם,תופעת הטינטון יכולה לחלוף.עליך להמשיך לאחר בדיקת רופא א.א.ג לבדיקת שמיעה.רצוי לחזור על בדיקת השמיעה כעבור חודש על מנת לוודא את יציבות מצב השמיעה.מיותר לציין,כי עליך להיזהר ומעתה לא להחשף לרעש חזק ללא הגנה על אוזניך.ניתן להעזר באטמי אוזניים מוכנים או מיוצרים אישית לפי מידת האוזן של המשתמש.חשיפה נוספת לרעש(משחק כדורגל,בילוי במועדון לילה,האזנה למוזיקה בעוצמה חזקה דרך אוזניות,התונה וכו')עלולה להחמיר את מצבך.אני מאחלת לך החלמה מהירה ושנה טובה ובריאה-ללא טינטון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)