טינטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון
    מארק
    22/09/2008

שלום רב. מזה שבוע ויותר מאז שחזרתי ממשחק כדורגל בירושלים שמתי לב באותו הלילה לצילצולים בשני אוזניי. כאמור שבוע ויותר מאז עד היום אני מרגיש את זה כמובן שבסביבה שקטה יותר וקשה לי להתעלם מזה . בקרוב אני יערוך בדיקה אצל רופא אא"ג . אני בן 16.7 אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהי באוזן.. הגיוני שאוזניי במשחק כדורגל אחד יפגעו עד כדי סבילת טינטון ממושך שלצערי ואני מודע לכך שיכול להיות וזה לתמיד. הודה על תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טינטון

הוספת תגובה

• טינטון

ענת כוכבא
    22/09/2008

למארק שלום!חשיפה לרעש חזק עלולה לגרום להופעת טינטון-חד או דו-צדדי.לפעמים מספיק להחשף פעם אחת על מנת שיגרם נזק תמידי,אך לרב,אם הרעש אינו קיצוני בעוצמתו ואדם לא נחשף אליו פעם אחר פעם,תופעת הטינטון יכולה לחלוף.עליך להמשיך לאחר בדיקת רופא א.א.ג לבדיקת שמיעה.רצוי לחזור על בדיקת השמיעה כעבור חודש על מנת לוודא את יציבות מצב השמיעה.מיותר לציין,כי עליך להיזהר ומעתה לא להחשף לרעש חזק ללא הגנה על אוזניך.ניתן להעזר באטמי אוזניים מוכנים או מיוצרים אישית לפי מידת האוזן של המשתמש.חשיפה נוספת לרעש(משחק כדורגל,בילוי במועדון לילה,האזנה למוזיקה בעוצמה חזקה דרך אוזניות,התונה וכו')עלולה להחמיר את מצבך.אני מאחלת לך החלמה מהירה ושנה טובה ובריאה-ללא טינטון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו