פחד מאטמי אוזניים (זה דחוף)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מאטמי אוזניים (זה דחוף)
    חן
    01/11/2008

שלום אני בן 18 משרת בצבא. עכשיו אני יצטרך לירות ברובה במטווח. עכשיו יש לי 2 שאלות: ביום חמישי שעבר לא של השבוע הזה שעבר נדמה לי ה23.10 הלכתי לנקות את האוזניים בעזרת שאיבה כי אני סובל מצרומן רב באוזניים. עכשיו ביום הראשון שהתגייסתי לצבאהתאריך שבה התגייסתי היה 27.10 לא הרגשתי טוב בכלל בקיצור הרופא בדק אותי ובדק לי את האוזניים עם המכשיר הזה נו שמכנסים לאוזניים נדמה לי שזה סטטוסקופ עכשיו רציתי לשאול האם זה החדיר את השעווה פנימה לאוזן? עכשיו אני ככל הנראה ממה שהבנתי מהרופא יש לי תעלות צרות עכשיו אני הולך לעבור יומיים של מטווחים ואצטרך לשים אטמים אוזניים האם אני יכול לקנות אוזניות מגן לדעתך ולשים אותם באוזן כי אני מפחד שלא אוכל לשים טוב את האטמים באוזן האם יש אפשרות לקנות אטמים מחניות אם כן תגיד לי על איזה את ממליצה ומהר ומאיפה אם את יודעת אוכל לקנות אוזניות מגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטמי אוזניים

איילה ולדמן
    02/11/2008

חן שלום
    ניתן לקנות אטמי אוזניים סטנדרטים בבית מרקחת. במקביל ניתן לרכוש אטמי אוזניים אישיים המיוצרים לפי מידה במכון אודיולוגי. אטמים אלו בנויים בהתאם למבנה האוזן של הלקוח לאחר לקיחת מידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו