מטווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטווח
    איתי
    07/11/2008

במהלך מטווח ש/עברתי בצבא לא שמתי היטב את האטמים ושמה המפקדים לא הסבירו לנו איך לשמים אותם האם יש סיכוי שהשמיעה שלי נפגעה? קראתי שרעש של של 3 שעות מוזיקה בדיסקוטק יותר גבוהה מרעש של מטווח האם זה נכון? בנוסף אני אמור לעבור עוד מטוחח במהלך השבוע האם אטמים שאני יקנה מריקושט הם יגנו על האוזניים שלי במהלך המטווח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטווח

הוספת תגובה

• מטווח

ענת כוכבא
    08/11/2008

לאיתי שלום! שימוש באטמים במטווח הינו הכרחי על מנת להגן על שמיעתך.איכות האטמים קובעת את רמת הפחתת הרעש,אליו אתה נחשף.ככל שהאטם איכותי יותר,כך הוא יפחית יותר עוצמה מהרעש .חשוב כמובן להרכיב את האטמים בתעלות האוזניים כך,שתרגיש אותן אטומות.אינני מכירה את הנתונים של האטמים, הנמכרים בריקושט-עליך לשאול את המוכר אם הם מיועדים לשימיש במטווח. לגבי רעש בדיסקוטקים לעומת רעש ירי במטווח- אלו שני סוגי רעש שונים והשפעתם על השמיעה עשויה להיות שונה.בכל מיקרה חשיפה לרעש-ולא משנה מה מקורו-עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך לשמיעה ולכן מומלץ להמנע ממנה ככל שניתן.על מנת לוודא, האם נפגעת בשמיעתך, עליך לעבור בדיקת שמיעה.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו