שמיעת תינוק בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעת תינוק בלילה
    קרן
    09/11/2008

בוקר טוב אני אמא לתינוקת , ואני חוזרת לעבודה חודש הבא ורק בעלי ישאר עם התינוקת בלילה, אך הבעיה היא שהוא ישן מאוד חזק וגם יש לו ירידה חדה בשמיעה. האם יש מכשיר שניתן לרכוש באופן פרטי שיגרום לו להתעורר לבכי התינוקת? אני ממש בדילמה אם לחזור לעבודה בגלל החשש הכבד שהוא לא יתעורר. אודה לכם על תשובתכם המהירה. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעת תינוק בלילה

הוספת תגובה

• שמיעת תינוק בלילה

חגית שגיא
    09/11/2008

שיר שלום,
    קיימים אביזרי עזר שונים המתרגמים את בכי התינוק לרטיטות בכרית מיוחדת שמצמידים לאדם עם לקות השמיעה, וכן נורות אשר מהבהבות בעת הבכי של התינוק. את יכולה לפנות לחברת "מהלב" שם יוכלו לתת לך מידע ומחירים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

קרן
    09/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!!!!

קרן
    09/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו