מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטון ואטמי אוזנייםגיא19/11/2008
שלום לחברי הפורום אני בחור צעיר כבן 36 שסובל מטינטון בשתי האוזניים מזה 5 שנים בגלל גילי אני יוצא מדי פעם למועדונים וברים (מובן שרועש שם מאוד) ומשתמש באופן קבוע באטמי אוזניים (שאווה) שאלתי היא האם זה מספק? האם השימוש באטמים מונע החמרה? האם יש אטמי אוזניים מומלצים? תודה מראש על תשובתכם גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון ואטמי אוזניים
ענת כוכבא19/11/2008לגיא שלום!קודם כל אני שמחה,שאתה מודע לאפשרות של נזק אפשרי נוסף לשמיעתך כתוצאה מחשיפה לרעש. שימוש באטמים מסוג כלשהו עדיף על כלום, אך ישנם אטמי אוזניים טובים ונוחים יותר לשימוש,מאשר שעווה.ניתן לרכוש אטמים,אשר מכינים לפי מידת האוזן.בצורה זאת האטימה מקסימלית ויעילה יותר. לגבי שאלתך האם שימוש באטמים מונע החמרה של הטינטון-התשובה תלויה במקור הטינטון.אינני יודעת, אם ביצעת בירור אצל רופא א.א.ג.,האם עברת בדיקות שמיעה למיניהן וגם הערכת טינטון על מנת לקבוע מה מקורו?הבירור חשוב ביותר,כי הטינטון מופיע לא רק על רקע החשיפה לרעש. חשוב גם, כי תהיה במעקב שמיעתי ולא תסמוך רק על הרגשתך הסוביאקטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון ואטמים
גיא19/11/2008תודה על תשובתך עברתי בדיקת שמיעה ובדיקת bera בשתיהן אני תקין לחלוטין. איפה ניתן להשיג את האטמים שציינת? אני פשוט מנסה לשמור מצד אחד על שפיותי (טינטון) ומצד שני על שפיותי (חיי חברה) שלצערי מתנגשים לפעמים (בארים ומועדונים - כולם מאוד רועשים) אני חש שהטנטון התגבר לי לאחר ביקורי האחרון במועדון (למרות שהייתי עם אטאמים,במקום פתוח לא יותר משעה) אני כמובן מבוהל ובסטרס וללא שינה רציפה מזה שבוע. תודה מראש על תשובתך שיהיה לילה שקט לכל המטונטנים גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון ואטמים
ענת כוכבא19/11/2008לגיא! אטמים לפי מידה ניתן להזמין בכל מקום,העוסק במכשירי שמיעה,כולל ברשת מכוני הדים. בהדים ניתן גם להזמין אטמים עם פילטר לדיבור,אשר מאפשר לך לשמוע דיבור בצורה ברורה יותר למרות הרעש הסביבתי.עצה נוספת בנושא בילוי במקום רועש:תשתדל מדי פעם-לדוגמא פעם בחצי שעה לצאת החוצה למספר דקות, על מנת לתת לאוזניך להתאושש.אם החשיפה לרעש אינה רציפה, מערכת השמיעה מתמודדת איתה טוב יותר.לגבי הטינטון עצמו:האם עברת הערכת טינטון ונסיון להתאים לך טיפול?אמנם אין טיפול אולטימתיבי,שמתאים לכולם, אך ישנן מספר דרכי טיפול.אולי אחת מהן תתאים לך ותקל על סבלך? שווה לנסות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות יהיו הרבה אחרי סגירת המועדון
מושון03/01/2009להגיד שאטמים יפתרו זה -סליחה על הביטוי .את הרעש אנחנו סופגים דרך עור התוף אבל גם מעצמות הגולגולת . לכן ולמרות שקצת איחרת ,חפש לך בילוי אחר או שתמצא דרך להגנה שתאפשר לך להרגיש ממש נוח בתוך הרעש אולי קסדת טנקיסט . חוצמזה ,היתרון הגדול של אטמים מותאמיםה אישית זה שהם עולים הרבה יותר . יש רק אחד [לא אני ]שאולי יוכל לעזור לך .מושון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)