מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה
    קרן
    30/11/2008

ערב טוב בעלי ואני היינו אצל רופא אף אוזן גרון, בגלל בעיית שמיעה - צפצופים באוזניים וירידה בשמיעה, והוא החליט שבעלי צריך מכשיר שמיעה. במקביל בעלי הלך לרופא פרטי שגם הוא המליץ לו על מכשיר שמיעה אבל מסוג אחר (מכשיר שמתכוונן עם שלט). עכשיו אנחנו בדילמה כי כל רופא ממליץ על סוג אחר ממכון שמיעה אחר. האמת שזה נראה שכל רופא "מושך" לכיון שלו , כדי שנרכוש את המכשיר ממנו. מקווה לתשובה מהירה. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה

ענת כוכבא
    30/11/2008

לקרן שלום! התאמת מכשירי שמיעה הינה אישית ומותאמת בהתאם למספר גורמים:1.סוג הירידה בשמיעה וחומרתה 2.מיבנה האוזניים ותעלות השמע החיצוניות 3.יכולות תפעול המכשירים 4.צרכים יומיומיים, המותאמים לסגנון החיים 5.תקציב אישי.בשוק קיים מגוון רחב של מכשירי השמיעה,לכן חשוב ,שתעזרו בקלינאי\ת תקשורת, המתמחה בתחום שיקום שמיעה ויכולים לסייע לכם בהתלבטות ע"י מתן הסבר והכוונה מקצועית לצורך בחירת מכשירי שמיעה, הנכונים לכם.כפי שציינתי קודם-תחום שיקום השמיעה הינו באחריותם המקצועית של קלינאי תקשורת ולא של רופאי א.א.ג.,ולכן חשוב, שתוועצו במומחה הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פה במקרה

מושון
    03/01/2009

הרבה לפני מכשיר שמיעה עליכם להתמודד עם הרעש ,מאחר וחוסר שמיעה כשלעצמו יכול גם להיות יתרון ,במיוחד באוזן אחת .רוצים לישון -מתהפכים על השומעת . אבל צפצוף או כל רעש פנימי הוא סימן לנזק מצטבר ואכן מתחיל בקטן . אולי בשלבים ראשונים תמצא תשובה מדיצינית ,אבל אם רופא לא יכול לתת לכם הסבר הגיונינ לסיבה הראשונית ,סביר שהטיפול לא יועיל .כל השיטות המקובלות של כיסוי הרעש -מסקינג -מיסוך ושל הגברת השמיעה בעזרת מכשיר פשוט מנסות להתאים תתובת יפה מפלסטיק במקום לתקן את הרגל .בתור ייצרן רעש ראש וותיק אני יכול רק להציע לכם לקחת אחריות אישית .תתחילו לחפש ,אל תסמכו על אחרים או עלי .אתם לבד.תרגישו חופשי לשאול אותי עוד ,אני מומחה מהצד הלא נכון.מושן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו