ירידה חדה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה חדה בשמיעה
    משה
    17/12/2008

הי ב13.12.08 הרגשתי ירידה בשמיעה באוזן שמאל ולאחר מספר שעות זה חלף. ב15 לחודש לאחר יומים בשעות הערב לפתע ירידה חדה בשמיעה באוזן שמאל מלווה בציפצוף מתמשך. למחרת היתי אצל א.א.ג. בדק אותי ע'י קולן ואמר שיש לי ירידה בשמיעה .נתן לי כדורים פרדניזון 60 מליגרם למשך 5 ימים. ומינון נמוך יותר להמשך .אני שוקל 90 ק'ג. היתי אצל נוירולוג אמר הכל תקין .היתי אצל רופא עינים אמר הכל תקין. היום ביצעתי בדיקת שמיעה במכון קולטוןוהמימצאים. ברקע,SSNHL באוזן שמאל עם טינטון.בימין שמיעה תקינה עד 4 KHZ.בגהוהות שומע בגבולתחתון. בשמאל ירידה SN חמורה עד בנונית בתדרים הגבוהים. קבעתי תור ל MRI לשבוע הבא.ולמחר בבוקר בדיקת דם טלפון 0543977705בתודה משה נ.ב בן51

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה חדה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה חדה בשמיעה

ענת כוכבא
    18/12/2008

למשה שלום!אין בסמכותי כקלינאית תקשורת להתיחס לדרך הטיפול הרפואי בבעיתך.הסמכות הינה של רופא א.א.ג. או אחר,המרכז את הטיפול בבעיתך.יחד עם זאת חשוב לציין,כי עליך לעבור במסגרת בירור אודיולוגי בדיקת ABR ,הבודקת את תקינות עצב השמיעה.גם לאחר סיום הבירור לסיבת הופעת הליקוי עליך להישאר במעקב שמיעתי.אם בסופו של דבר תסבול מלקוי שמיעה קבוע,יהיה עליך לשקול דרכי שיפור,כמו מכשירי שמיעה.אבל לפני הכל -אני מאחלת לך החלמה מלאה!
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא ממליץ

מושון
    03/01/2009

ממה שכתבת אתה בדקה ה90 שלפני אכילת צפצופים לשארית ימיך .כל הבדיקות חשובות כדי לשלול סיבות שהרפואה מכירה . אם לא ימצאו סיבה שניתן לשנות או לבטל מהשורש -הצטרפת למועדון שכולם רוצים לצאת ממנו . תתחיל לחפש סיבות ,לקרא ולהתיעץ ,אבל אל תסמוך על אחרים בכלל ואאג בפרט .זו לא בעיית שמיעה או לא בלבד .האוזן ניזונה מבפנים ,אם הפנים הזה מזייף ,תתחיל ממנו. מושון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו