חרשות עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרשות עמוקה
    ענת
    19/12/2008

שלום זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה אני כותבת מאחר ונודע לי מבדיקת בירא שלתינוקת שלי יש חרשות עמוקה מולדת אני כותבת כי מאוד כואב לי ומרגישה שהעולם חרב עלי נשמתי קרועה ומאוד מתקשה לחזור לשגרה ויש לי הרבה שאלות , מאוד קשה לי לדעת שבתי חיה בבדידות קולית איך היא תנהל חיים מה עובר עליה . התינוקת בת חמישה חודשים נולדה על משקל לידה נמוך בבדיקה לא היתה שום תגובה עצבית אפילו ב3000 הרץ אמרו לי פעם בכל דבר רע יש משהו טוב האם יש משהו טוב אני צריכה תמיכה עידוד קשה לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרשות עמוקה

הוספת תגובה

• חרשות עמוקה

ענת כוכבא
    19/12/2008

ענת!אני מבינה את הרגשתךהקשה עקב גילוי לקות בשמיעתה של בתך.כל אימא מייחלת לגדל ילדים בריאים.אין ספק כי מחקה לכם דרך לא קלה,אך אני כן יכולה לעודד אותך:תינוקות הסובלים מליקוי שמיעה עמוק עוברים ניתוח שתל השבלול,שבזכותו יכולים לפתח דיבור,שפה,להינות מקולות הסביבה,לפתח תקשורת תקינה עם הסביבה,להתפתח רגשית בצורה תקינה ולהשתלב בחיים נורמליים בחברה שומעת.התהליך אינו פשוט והוא ארוך ודורש תעצומות נפש רבות,אך בסוף התוצאות מדהימות,הסיפוק עצום-כך שבאמת יש אור בקצה המינהרה.ישנם היום אנשי מקצוע נהדרים בארץ,אשר בוודאי יילוו אתכם,יתמכו בכם ויעזרו לכם ולבתכם לגדול לתוך חיים מאושרים ומלאי שמחה. מחזיקה לכם אצבעות.ואל תשכחי-את חייבת להיות חזקה בשביל בתך הקטנה,להקרין אופטימיות ושמחה,כי זאת הדרך היחידה להצליח .בברכה
    ענת כוכבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרשות עמוקה

ענת
    21/12/2008

אני מאוד מודה לך על כל מילה ומילה שכתבת , זה טוב לשמוע שיש אור בקצה המנהרה ,אני באמת חייבת להיות חזקה בשבילה ,זה לא קל מאחר ויש לי עוד שני ילדים בבית שצריכים צומת לב וצריכים אותי חזקה ,אחד הדברים שממסים אותי מרוב כאב זה כשהיא רעבה היא לא בוכה ולא משמיעה כול לפעמים בלילות אני מרגישה את הנשימות שלה ואז יודעת שהיא צריכה לאכול זה מאוד קשה לראות פעוט סובל מה יכולתי לעשות כדי למנוע את המצב הזה ,במשפחה לא שלי ולא של בעלי לא היו מקרים של חרשות הרופא אומר שיכול להיות הדבר נגרם מוירוס בתקופת ההריון אבל לאורך כל התקופה לא חליתי והבדיקות שלי היו תקינותי ,הרבה אשמה עצמית אני מפילה עלי כאשר אני מסתכל לאחור למרות שהתזונה שלי מאוד בריאה ,אני לא מעשנת ולא שותה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרשות עמוקה

ענת כוכבא
    21/12/2008

ענת!ליבי איתך,אך עליך להפםיק ולהאשים את עצמך-הרי לא גרמת לכך ולפעמים קורים לנו דברים,שאין לנו שליטה עליהם.כל ילד נולד עם יכולות ומגבלות-אף אחד אינו מושלם.קבלי את בתך עם חיוך ללא דמעות ובכך תשלבי אותה בחיי משפחתך.אל תהססי לפנות בכל שאלה בהמשך ואשמח לעזור כמיטב יכולתי.חג שמח! ענת כוכבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• -חרשות עמוקה

אריאל
    02/02/2009

יש לי אחות בת 31 שהיא חרשת אפילו צלילים היא לא שומעת אך אני יכולה להגיד לך בתור אחות קטנה שגדלה עם אחות חרשת שלא חסר להם, אחותי למרות המגבלה שלה היא לא מייחסת לזה כלל חשיבות כי היא לא מכירה אחרת זה עצוב שהיא לא מכירה אחרת אבל תאמיני לי היא נשואה+3 בנות מדהימות ואין מאושרת ממנה היא האדם הכי שמח ובעל שמחת חיים שאני מכירה לתינוקת שלך יהיו חלומת כמו כל ילד והיא תגדל בחברה אוהבת תומכת והיא תצליח כמו כל אחד.. את עוד תראי מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו