מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי בטינטוןדוד28/12/2008
שלום. שמי דוד ואני סובל מטינטון מזה 12 שנים, הטינטון הוא בעוצמות גבוהות מאד ומשבש את איכות החיים שלי. לאחרונה עברתי בדיקות מקיפות לאיפיוניי הטינטון שלי ונאמר לי שהבעיה היא עיצבית ומקורה במוח. הומלץ לי להשתמש בשתי תרופות: " קלונקס" ו "גאבאפנצין" או משהו דומה... אני חושש לקחת טיפול זה ולא משוכנע כי הוא יעיל... אשמח לקבל תגובה מאנשים שטופלו בתרופות אילו או מכל מי שמבין בתחום. תודה דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוך בגאבאפנטין וקלונוקס
יגאל04/10/2012דוד שלום.
אני גם סובל מטנטון וירידה בשמיעה כבר 3 שנים.
הטנטון שלי בתדרים גבוהים ולא ניתן למיסוך עקב עוצמתו החזקה.
הרופא המטפל המליץ על נטילת גאבאפנטין(תרופה שנותנים לחולי אפילפסיה) וכדורי שינה מסוג קלונקס.
קשה לומר עם יש תוצעות עקב הטיפול כיוון שהטנטון אינו הפסיק ואין תחושה שיש ירידה בעוצמה שלו. אך כן ישנה הסתגלות מסויימת לרעש המטריד.
טופלתי גם בביופידבק ששם גם היה ניסיון לגרום לי לחיות עם הטנטון והלהוריד את רמת החרדה ממנו.
גם לי היו חששות מנטילת התרופות שהמינון שלהם הלך וגדל מדי מספר חודשים, וכן ראיתי שינויים בבדיקות דם (היו חריגות מהנורמה בדברים מסויימים ).
.(קלונקס גורם להתמכרות ונדודי שינה עם אתה מפספס כדור או שניים לפני השינה)
בשורה התחתונה אני עדיין חיי עם הטנטון שום טיפול מאלא שעברתי לא גרמו להעלמותו. רופא אא"ג המטפל שלי עדיין חושב שהטיפול מונע הדרדרות והחמרה.
חשוב לציין שרוב הרופאים שפניתי עליהם טענו שטנטון לא ניתן לטיפול, ולכן הרופא הנוכחי נותן לי תקווה שמצבי ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי בטינטון
ענת כוכבא28/12/2008לדוד שלום! כדאי להפנות את שאלתך לפורום רופאי א.א.ג. עליך לקחת בחשבון,כי ניסיונם של אחרים בתרופות אלו הינו אישי ולאו דוקא מנבה את תגובתך לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי בטנטון
28/12/2008דוד שלום.
ידוע בספרות על טיפול תרופתי בטנטון ופעמים רבות הוא מוצלח, עם זאת, בחלק מהמקרים (כ-35%) גם הטיפול התרופתי לא עוזר. עם התייעצת עם רופא וזה מה שהוא ממליץ, אני לא מבינה ממה אתה חושש. אולי כדאי שתשתף את הרופא בחששותיך והוא יפיג את חששותיך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזהרו מרופאי אאג ,כי מהם יצא טינטון
מושון03/01/2009למרות שרעש מתחבר לנו טבעית לאוזן ,מרופאי אאג לא תיוושעו ,ניסיתי. נכון שהבעיה מאד אישית ,אבל אהבל ,עצם ההמלצה על רופא שהשכלתו לא כוללת תיקון ללא סכין לא סבירה ומוטעית . מי שלא למד תזונה לעומק ,כספית מבחינתו זה משהוא בתוך מדחום , רעלים בגוף לא משנים ולא ניתן להזיז אותם אם הם כן ,וסתימות אמלגם זה בכלל בפה ,לא באוזן לא יכול לעזור לכם וגם לא להסביר לכם אמת. אני מציע לסובלי טנטון ליצור איתי קשר . יש שאלון ידוע המכוון לאיתור הסיבות האישיות לטינטון . הרפואה מערבית מטפלת בתוצאות ולא בגורמים .איננה יכולה להגיע לאותו מקום בו מיוצר הרעש ,שהוא שונה אצל כל אחד .לכן אין שום תרופת פלאים שתתאים לכולם וגם לא רופא פלאים . רק חיפוש ושינויים אישיים ,כמו למשל הרחקת סתימות "שחורות "מהפה על ידי מומחה בלבד ,אחרת הנזק רק יוגדל ,יכולים לקדם ריפוי. תודה למי שהצליח להגיע עד הסוף מושון. ויסלחו לי רופאי ומתפרנסי הטינטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)