מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה
    מאיה
    21/01/2009

אני כתבתי לכם בקשר לבעית התינוקת שלי ויש לי שאלה הרופא המטפל אמר שהיא צריכה מכשיר שמיעה באהא עשינו לה נסיון אצל קלנאית תקשורתבבית חולים ואמרה שבאהא מתאים לה וגם שהוא עם סרט עדין סקוץ" בגלל שהיא תינוקת אבל הבעיה שהתינוקת סובלת מבעית שמיעה דו צדדית ועדיף לקנות לה מכשיר שמיעה דו צדדית. האם אתם יכולים לגיד לי אם יש מכשיר שמיעה אחר שהוא דו צדדי ועם סרט מתאים לתינוקת בת חודשיים נא לענות לי דחוף בגלל שהזמן עובר . ותודה רבה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה

חגית שגיא
    21/01/2009

מאיה שלום
    לבעיה מהסוג של בתך קיימת אופציה נוספת של מכשיר BONE - מעיין מכשיר המעביר את הצליל כוויברציות ישירות אל האוזן הפנימית. את המכשירים האלו ניתן להצמיד לעצם שמאחורי האוזן על ידי קשת, מכשיר זה מותאם גם לפעוטות, וניתן בעזרתו להגביר את שתי האוזניים. לא נתקלתי במכשיר אחר המתאים לבעיה מהסוג של הבת שלך ומוצמד בסרט.
    כדאי לפנות למיח"א שם מכירים את מגוון הפתרונות הקיים לתינוקות ופעוטות, הם ידעו האם קיים בשוק פיתרון כמו זה שאת מחפשת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו