מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר שמיעהמאיה21/01/2009
אני כתבתי לכם בקשר לבעית התינוקת שלי ויש לי שאלה הרופא המטפל אמר שהיא צריכה מכשיר שמיעה באהא עשינו לה נסיון אצל קלנאית תקשורתבבית חולים ואמרה שבאהא מתאים לה וגם שהוא עם סרט עדין סקוץ" בגלל שהיא תינוקת אבל הבעיה שהתינוקת סובלת מבעית שמיעה דו צדדית ועדיף לקנות לה מכשיר שמיעה דו צדדית. האם אתם יכולים לגיד לי אם יש מכשיר שמיעה אחר שהוא דו צדדי ועם סרט מתאים לתינוקת בת חודשיים נא לענות לי דחוף בגלל שהזמן עובר . ותודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר שמיעה
חגית שגיא21/01/2009מאיה שלום
לבעיה מהסוג של בתך קיימת אופציה נוספת של מכשיר BONE - מעיין מכשיר המעביר את הצליל כוויברציות ישירות אל האוזן הפנימית. את המכשירים האלו ניתן להצמיד לעצם שמאחורי האוזן על ידי קשת, מכשיר זה מותאם גם לפעוטות, וניתן בעזרתו להגביר את שתי האוזניים. לא נתקלתי במכשיר אחר המתאים לבעיה מהסוג של הבת שלך ומוצמד בסרט.
כדאי לפנות למיח"א שם מכירים את מגוון הפתרונות הקיים לתינוקות ופעוטות, הם ידעו האם קיים בשוק פיתרון כמו זה שאת מחפשת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)