רוצה ללמוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ללמוד
    הדר
    12/02/2009

אני חרשת באוזן אחת ואני רוצה להתחיל ללמוד האם יש לי , הקלות בלימודים או עזרה מטעם האוניברסיטה אשמח לתשובה הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ללמוד

הוספת תגובה

• רוצה ללמוד

ענת כוכבא
    14/02/2009

להדר שלום!עליך לפנות לאותו מוסד אקדמי,בו ברצונך ללמוד ע"מ לברר את זכויותיך. ניתן לפנות לשירותי ייעוץ לסטודנט או ליחידת נגישות באוניברסיטה. אין עדיין אחידות ברמת העזרה הניתנת לסטודנטים באוניברסיטאות השונות, לכן נדרש בירור נקודתי.בעת פנייתך למוסד האקדמי מומלץ להצטייד באישור רפואי, אבחון תפקודי הכולל המלצות להתאמות אקדמיות ואישור מגורם מוסמך כמו בטוח לאומי או משרד הבריאות.אני מאחלת לך הצלחה בלימודים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה ללמוד

ענת כוכבא
    15/02/2009

הדר!ביררתי עבורך כתובת רלוונטית לבירורים כלליים.תפני למכון לקידום החרש , טל':03-6311595 דברי עם אורית זולברג , אשר אחראית לנושאים , הקשורים בלהשכלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו