בעיה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חדשה
    בני ח.
    09/08/2007

שלום רב ,
    יש לי בעיה שבחודשים האחרונים אני לא שומע טוב , הרבה פעמים הייתי צריך לבקש מהבנאדם שדיבר איתי לחזור על דבריו , אני תמיד שומע את הקול של אדם זה או אחר אבל לא תמיד זה ברור ואני ב 10% מהמקרים מבקש שיחזר על זה ! וכל זה בתקופה האחרונה וזה מוזר כי יש פעמים שאני עצמי לא מבין איך לא שמעתי ?!?!? האם יש משהו באוזניים ?!

האם כשמנקים את האוזניים זה עוזר ?! מה יכולה להיות הבעיה ?? ומה הפתרון חוץ מללכת לרופא ?! או נסיון שאפשר לעשות בבית כדי לדעת אם יש בעיה ,,,,

תודה על העזרה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חדשה

הוספת תגובה

• בעיה חדשה

חגית שגיא
    09/08/2007

שלום בני,
    אני אאלץ בכל זאת להפנות אותך לרופא על מנת שיבדוק את אוזניך ויפנה אותך לבדיקת שמיעה
    אם קיים פקק צרומן (שעווה) שחוסם את תעלת השמע החיצונית אז בהחלט יכולה להיות ירידה באיכות השמיעה ושליפה של הפקק תחזיר את השמיעה לקדמותה.
    יש גורמים נוספים לירידה בשמיעה ולכן כדאי שתפנה לרופא אא"ג ולפי ממצאיו הוא יפנה אותך להמשך ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו