שאלה לגבי בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקת שמיעה
    rain
    26/04/2009

עשיתי היום בדיקת שמיעה ורק ביום שישי יש לי תור לרופא אאג. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה התוצאות אומרות.

זה ממש חשוב לי....

תודה
    נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה

26/04/2009

ראשית עלי לברכך על בקיאותך בטכנולוגיה.
    מבדיקת השמיעה נראה כי שמיעתך ירודה בשתי האוזניים. באוזן שמאל הליקוי קליל, ממש בגבול הנורמה ובימין הליקוי קל. כמו-כן אנו רואים בבדיקה כי הליקוי נובע מכך שיש משהו שחוסם את הגעת הצליל לאוזן (למשל נוזלים או פקק) ולכן חשוב שתגיעי לרופא אאג שיסתכל לך באוזן וייתן טיפול בהתאם. לאחר מכן עליך לחזור לבדיקת שמיעה נוספת לראות האם יש שינוי במצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לבדיקה בהפנייה מרופא אאג

rain
    26/04/2009

וזאת מפני שיש לי חור בעור התוף או משהו בסגנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לבדיקה בהפנייה מרופא אאג

ענת כוכבא
    26/04/2009

נקב(חור)עם מיקום מרכזי בעור התוף בהחלט יכול להשפיע על מצב השמיעה, כפי שהופיע בבדיקתך.
    עליך לבדוק עם הרופא את כל דרכי הטיפול האפשריות- כמובן כולל ניתוח לסגירת הנקב. שמיעתך עלולה להפגע עוד יותר ללא טיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו