ירידה בשמיעה כתוצאה מרעשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה כתוצאה מרעשים
    מתלונן
    26/05/2009

שלום,
    אני בן 29. יש לי בעיית שמיעה שהולכת ומחמירה. התחלתי להרגיש את הבעיה בגיל 20 בערך והיא לא מפסיקה לגדול. כיום הגעתי למצב של איבוד שמיעה מכל רעש פתאומי חזק אפילו אם זה לשניות ספורות, מיד אני מרגיש כאבים בשתי האוזניים וירידה מיידית בשמיעה. הגעתי למצב שאני לא שומע אנשים אפילו קרובים מאוד ממני ולא יודע מה לעשות. בעשר השנים האחרונות הייתי אצל הרבה רופאים ועשיתי הרבה בדיקות שמיעה אבל לא עזרו לי לפתור את הבעיה. לפעמים אני משתמש באטמי אוזניים (בחתונות למשל) אבל זה לא תמיד עוזר כי לא תמיד אפשר להשתמש בהם כאשר יש רעשים פתאומיים.
    השאלה שלי היא: איך ניתן לטפל בבעיית איבוד השמיעה כתוצאה מרעשים? קראתי על מחקר חדש שיש תוספי מזון שעוזרים. האם זה נכון? והאם מכשירי שמעיה עוזרים במקרה שלי? כי אני מרגיש ירידה משמעותית ברמת החיים שלי וזה משפיע על כל תחומי החיים הן מבחינה חברתית והן מבחינה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה כתוצאה מרעשים

ענת כוכבא
    26/05/2009

למתלונן שלום!מתוך פנייתך לא ברור לי, אם הינך סובל מליקוי קבוע בשמיעה.אם כן, אתה יכול להעזר במכשירי שמיעה, אשר יחסמו באופן אקטיבי ודינמי את הרעשים החזקים - גם אם הם פתאומיים. מכשירי שמיעה משוכללים מכילים מנגנון הנקרא AntiShok , המנמיך מיידית את עוצמת הרעש הפתאומי מבלי לפגוע ביכולתו של המשתמש להמשיך לשמוע דיבור בצורה ברורה.
    אם אינך סובל מליקוי קבוע בשמיעתך,עליך כן להשתדל להעזר באטמי אוזניים ברב שעות הערות. ישנם אטמים, הנבנים באופן אישי ומכילים גם כאופציה פילטר לשמיעת דיבור. האטמים נוחים עקב היותם אישיים ואחרי תקופת הסתגלות ניתן להשאר איתם רב הזמן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

מתלונן
    26/05/2009

שלום ענת,
    מה הכוונה לירידה קבועה בשמיעה?
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו