בעיית שמיעה מילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שמיעה מילדות
    ספיר
    31/05/2009

שלום רב
    שמי ספיר ואני סובלת מבעיית שמיעה מילדות מגיל קטן ההורים לחצו עלי להשים מכשירי שמיעה ולא הקשבתי עקב בושה מה יגידו עלי איך יגיבו כיום אני בת 18 לפני גיוס לצבא והפחד שלי ויש לי חשששות רבות בחיי היום יום כבר התרגלתי לקרוא שפת שפתיים ואם לא שמעתי אז אני מנסה איכשהו לצאת מהמצב הזה אך בצבא זה קשה אני יודעת שיש מכשירים כיום ממש קטנטנים שבקושי רואים אותם אך המחיר לא מאפשר להוריי לרכוש לי אותם רציתי לדעת מה אין ניתוח לסדר בעיות שמיעה?
    אני ממש רוצה לשמוע היטב לדבר בטלפון היטב

אשמח עם תהנו בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שמיעה מילדות

הוספת תגובה

• בעיית שמיעה מילדות

31/05/2009

ספיר שלום, עצוב לשמוע שלא עשית דבר בנוגע לשמיעתך עד היום.
    לגבי אפשרות לניתוח: אני מאמינה שאם לא הייתה אפשרות כזו עד היום, אז אין גם עכשיו - אבל לא יזיק אם תלכי להתייעץ עם רופא אאג. זכרי להביא עימך את בדיקת השמיעה העדכנית.
    לגבי מכשירי שמיעה - טווח המחירים מאד רחב, וכנ"ל השתתפויות קופת החולים. אני מציעה שתלכו לאחד ממכוני השמיעה ותסבירו על המגבלה הכספית וימצאו לכם משהו מתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסתי את כל האפשרויות

ספיר
    01/06/2009

חבל שאין ניתוח מתי יצא הלוואי? היום יש לייזר לעייניים אני מאמינה שעוד יצא משהו עם הרפואה שיש לנו היום
    בקשר לרכישת מכשירי שמיעעה ניסתי את כל האפשרויות כ"כ יקר שזה לעולם לא יתאפשר עקב הנחות לא יתנו לי כי עברתי את גיל 18 ומה שקופת החולים יכול להוציא זה ממש מעט ולא עוזר בכלום
    אין לי מה לעשות וזה עצוב לי אבל אני מחכה אולי לנס שיפתיע אותי ויאפשר לי לרכוש את מכשירי השמיעה הקטנטנים שיצאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו