בדיקת ABR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ABR
    חן
    08/06/2009

שלום, אני חיילת שסובלת מסחרחורות מזה זמן רב, שלחו אותי לבדיקת שמיעה רגילה שיצאה תקינה ולאחריה לבדיקת BERA שיצאה שבאוזן שמאל יש לי פער משמעותי של יותר מ0.4 מילשניות בBTT, מה זה אומר? לא כל כך הבנתי את הקלינאית תקשורת, היא לא כזה רצתה להסביר לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ABR

הוספת תגובה

• בדיקת ABR

08/06/2009

חן שלום
    אחד הדברים שבודקת בדיקת ה- ABR הוא כמה זמן לוקח לאות החשמלי (כך עוברים אותות במערכת העצבים) להגיע מקצה אחד של העצב, אשר נמצא באוזן לקצה השני שנמצא בגזע המוח. בבדיקה תקינה זמן זה אמור להיות שווה בין האוזניים. במקרה שלך נראה כי לקח לאות להגיע יותר זמן באוזן שמאל והרופא שלך צריך להמשיך ולבדוק למה זה כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה

חן
    08/06/2009

איזה סיבות יכולות להיות לזה?
    ול-מה זה יכול לגרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ABR

חגית שגיא
    09/06/2009

חן שלום,
    חבל לדון בכל הסיבות האפשריות לתוצאות הבדיקה, עדיף לגשת לרופא לעבור בדיקות נוספות ולהבין מה גרם לסחרחורות ולתוצאות אשר נתקבלו בבדיקה (אם קשורים זה לזה) ולטפל בכך
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו