בעיית שמיעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שמיעה?
    כרמלה
    09/09/2009

הייתי עם בני בן ה- 4 חודשים בטיפת חלב למעקב ומתן חיסון. במסגרת הבדיקה, האחות עשתה לו בדיקת שמיעה באמצעו רעשן. נראה היה שהוא לא מגיב לרעש באוזן ימין והיא אמרה שנראה שהוא מגיב פחות באוזן זו ולא הפנתה אותי להמשך טיפול או מעקב. האם עלי להמתין לבדיקת השמיעה הסטנדרטית בגיל 7 חודשים שאו שכדאי לי להמשיך ולבדוק כבר בשלב זה? תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שמיעה?

הוספת תגובה

• בעיית שמיעה?

09/09/2009

כרמלה שלום. הפניית ראש לצלילים רק מתחילה סביב גיל 4 חודשים ומגיעה לבשלות סביב גיל חצי שנה ולכן לא אמורים לבדיוק בטיפת חלב הפניית ראש לפני גיל 7חודשים.
    אם בנך עבר בהצלחה את בדיקת סינון השמיעה המתבצעת היום בבתי חולים רבים בארץ בסמוך ללידה, אז את יכולה להמתין עד גיל 7 חודשים.
    אם לא, גשי ובצעי בדיקת שמיעה. הבדיקה אינה כואבת או פולשנית, אז מה יש לך להפסיד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה

כרמלה
    09/09/2009

תודה רבה על התשובה. איפה מבצעים בדיקות שמיעה? האם יש צורך בהפניה? האם כרוך בעלויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה

11/09/2009

את בדיקת השמיעה את יכולה לבצע בכל אחד ממכוני השמיעה שבהסדר עם קופת החולים אליה בנך רשום. את רשימת המכשונים את יכולה לקבל במזכירות/מנהלה של הקופה. שם גם את צריכה להוציא טופס 17 (התחייבוןת כספית לבדיקה). שכרוך בהשתתפות עצמית נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו