בעיה בשמיעה נכונה של מיל באוזן ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בשמיעה נכונה של מיל באוזן ימין
    ל
    09/09/2009

לפני 3 חודשים דחפתי דלת של ממ"ד בחוזקה והיה מאחורי זה רדיאטור... וזה היה הרגשה של הדף.. לאחר מכן הרגשתי שהשמיעה שלי באוזן ימין לא כל כך טובה ואני עדיין לא שומעת ברור את המילים באוזן ימין. ואף פעם לא היה לי מקרה כזה, תמיד השמיעה שלי הייתה חדה. עשיתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה(למרות שיש שינוי, היה לי בעבר בתדר הגבוה ביותר 0 וכרגע אחרי המקרה באוזן ימין ירידה של 10 דציבלים ובאוזן שמאל 15) ולמרות זאת אני מרגישה את השינוי באוזן ימין..
    האם זה משהו חולף וישנו סיכוי שאשמע טוב את המילים בעתיד? וכמה זמן בערך? והאם יש משהו שאפשר לאמן את השמיעה הנכונה של המילים באוזן זו? והאם יכול לקרות מקרה כזה כתוצאה מהמקרה הנ"ל?

אשמח לתשובה
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף

ל
    09/09/2009

בנוסף אחרי המקרה למשך מספר דקות הרגשתי בראש בצד ימין התכווצויות קלות שעברו מיד לאחר מכן ואין לי שום כאבי ראש או משהו בסגנון.. רק חוסר הבנת מילים בצד ימין.... אני פשוט לא יודעת מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בשמיעה נכונה של מיל באוזן ימין

09/09/2009

קשה לנבא מה יהיה. יש סיכוי שזה יחלוף ויש סיכוי שזה ישאר.
    כרגע קשה להגיד. המתיני עוד מספר חודשים וראי בעצמך. כרגע לא הייתי עושה כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ל
    09/09/2009

בנוסף אחרי המקרה למשך מספר דקות הרגשתי בראש בצד ימין התכווצויות קלות שעברו מיד לאחר מכן ואין לי שום כאבי ראש או משהו בסגנון.. רק חוסר הבנת מילים בצד ימין.... אני פשוט לא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף ל...

11/09/2009

להמתין עוד 2-3 חודשים בסבלנות ואם זה ימשיך לחזור שוב לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו