מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעה האם לעשות ניתוח?מירב03/12/2009
שלום
אני בת 32 נשואה עברתי 5 לידות, בילדותי סבלתי מדלקות אוזניים חוזרות ונישנות.
במהלך השנים חשתי שיש הבדל בין שמיעה באוזן ימין לעומת אוזן שמאל, אך לא יחסתי חשיבות לעניין.
היום ארבעה חודשים לאחר לידת בני , אני מרגישה ירידה רצינית בשמיעה באוזן שמאל.
הגעתי למצב שאם אוזן ימין סגורה או לא מופנית לכיוון הקול אני לא שומעת כלום!
פניתי לאף אוזן גרון הוא לא ראה ממצאים בבדיקת אוזניים והפנה אותי למכון שמיעה
נבדקתי במכון שטיינר והתוצאה לא טובה בכלל, קלינאית התקשורת אמרה שיש מקום למכשיר שמיעה.
חזרתי לרופא והוא המליץ על ניתוח באוזן ע"מ לבדוק איזו עצם שמע לא פעילה ולהחליף אותה.
הכל חדש לי ומפחיד מה עושים? עם מי מתייעצים?
האם ללכת לחוות דעת נוספת? למי ללכת?
מה הסיכונים ומה הסיכויים לניתוח שכזה?
תודה מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה האם לעשות ניתוח?
ענת כוכבא03/12/2009למירב שלום! במחלות אוזניים, בהם ניתן להתערב כירורגית עדיף תמיד למצות את האופציה הזאת לפני שפונים לקלינאי תקשורת להרכבת מכשיר שמיעה. בעזרת טיפול רפואי מרחיקים את הצורך בשימוש במכשיר שמיעה לשנים רבות ,לכן הייתי ממליצה לך לפנות לרופא ,אשר יסביר לך את כל הכרוך בניתוח שהוצא לך. לגבי הניתוח והשלכותיו עלך לפנות לפורום רופאי א.א.ג. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)