מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שמיעהאליה17/12/2009
שלום!
אני בת 16 ויש לי שמיעה מצויינת..
אבל כאשר אני שומעת רעש מונוטוני (כשמתופפים עם הציפורניים , כשדופקים עם הידים על חפץ באותו קצב, כשיש רוח והיא גורמת לענף לפגוע בקצב אחיד על העמוד של התמרור, שאני יושבת ליד מישו על אותה ספה והוא מנדנד את הרגליים הקצב שהספה זזה ומזיזה אותי מחרפן אותי וגם להסתכל על הרגלים שלו שזזות זה מחרפן אותי או מישו שעושה דברים לאט זה גם מחרפן אותי, כשמשחקים בכוס חד פעמית או בעטיפה של חטיף, ... או נוגעים בי חלש חלש כשיושבים אחד ליד השני באותו והכתפיים נוגעות חלש כזה..פעם כן פעם לא..)
כל הדברים האלו ועוד נוספים פשוט בלתי נסבלים עבורי ומוציאים ותי מדעתי!!!
מה לעשות? האם זה נורמלי? האם יש לזה טיפול כלשהוא?
תודה רבה וליל"ט!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בשמיעה
ענת כוכבא17/12/2009לאליה שלום! התופעות שציינת אינן מצביעות לדעתי על הפרעה בשמיעה, אלא על רגישות כללית לגירויים . לכן אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)