מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהרועי07/01/2010
שלום רב ביום שבת האחרון בלילה נחשפתי לצופר -סירנה של ניידת משטרה בצורה חד פעמית וחזקה צמוד לאוזני השמאלית במרחק של כחצי מטר לערך מאותו רגע הרגשתי תחושת סתימות באוזן השמאלית ולחץ יום למחרת הלכתי לבדיקה אצל רופאת אאג שאמרה לי שחיצונית הכל בסדר ושלחה אותי לבדיקת שמיעה ביום שלישי בבדיקות שעשיתי שלושה ימים לאחר המקרה אובחנה שמיעה בגדר הנורמל באוזן השמאלית וירידה של 5 דציבל באוזן ימין הרופאה אמרה לי שמבחינה אובייקטיבית הכל בסדר ואמרה לי להגיע למעקב בעוד שלושה חודשים שאלתי היא מהי אותה תחושת אטימות ולחץ באוזן שלא עוברת לי האם זה זמני או קבוע וכצד יכול להיות שאני מרגיש הרגשה זו למרות בדיקת שמיעה תקינה האם עלי לפנות למיון או לגורם אחר כדי להציל את האוזן או לחכות שה יעבור מעצמו אם בכלל אודה לכם אם תענו לי על שאלותי לציין שהייתי עם שמיעה מצויינת לפני המקרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ענת כוכבא07/01/2010לרועי שלום! חשיפה לרעש חזק יכולה בהחלט ליצור תחושה של אטימות ללא נזק ממשי בשמיעה. אם השמיעה לא נפגעה סביר להניח , כי האטימות תחלוף מעצמה ללא כל טיפול. עליך להמנע בינתיים מלהחשף לרעשים חזקים, כולל מוסיקה רועשת ע"מ לאפשר לאוזן להתאושש. אם בכל אופן בעוד מספר ימים תמשיך לחוש אותה אטימות, פנה שנית לרופא א.א.ג לברור נוסף של מקור האטימות.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רועי08/01/2010תודה ענת על המידע רופאת האאג אמרה לי להגיע לביקורת רק בעוד שלושה חודשים האם לחכות את משך הזמן הזה במידה וזה לא יעבור כמו כן תופעה נוספת שיש לי מאז אותו מקרה היא רגישות גבוהה באוזן שמאל כאשר אני בקרבת צעקות או רעש חזק אני ממש מרגיש כאב באוזן בלתי נסבל האם גם תופעה זו קשורה ויכולה לחלוף מעצמה או מדובר בתהליך בלתי הפיך חשוב לי לציין שאני מאוד מוטרד שיש לי נזק בלתי הפיך באוזן ואבקש ממך לחוות דיעה האם לפי כל התופעות אכן זה כך או שיש מקום לאופטימיות בתודה רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
08/01/2010רועי שלום
אין ספק שחשיפה לרעש חזק מזיקה לאוזן. הפגיעה היא פגיעה ממשית באוזן שעשויה להחלים בחלקה או במלואה תוך פרק זמן מסוים. עם זאת, תהליכי החלמה לוקחים זמן. אם נפצעת יקח מספר ימים או שבועות לפצע להחלים. כרגע אין דרך לשפר את הריפוי על-ידי התערבות כלשהי ולכן אין ברירה אלא להמתין לתהליך ההחלמה הספונטני. ההמלצה היחידה היא להמנע מחשיפה נוספת לרעש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה דחופה
רועי09/01/2010תודה רבה על העזרה אבקש לדעת שוב בהמשך לבעיה שהצגתי יש לי רגישות גבוהה באוזן שגורמת לי להתרחק מצלילים חזקים שממש מכאיבים לי באוזן תופעה שלא היתה לי לפני הפגיעה האם זה אופייני לפגיעה שחוויתי והאם זה יסתדר מעצמו לציין שממש איני יכול לשמוע רעשים חזקים באוזן שמאל מבלי שתכאב לי האוזן תודה רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה דחופה
09/01/2010רועי, אני מבינה את דאגתך, אך כרגע אין מה לעשות בנידון. ולגבי האם תחושת הרגישות לקולות חזקים תעבור (בשפה מקצועית-היפראקוזיס) לא ניתן לדעת - יתכן שכן ויתכן שלא. לשוטים ניתנה הנבואה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)